Harley-Davidson Fortrolighedserklæring

Harley-Davidson Europe Ltd & Harley-Davidson, Inc. fra august 2020

Velkommen til Harley-Davidson

Vores primære mål med at indsamle dine personlige oplysninger er at tilpasse dine oplevelser og tjenester til dig og hjælpe dig med at gøre dine interaktioner og oplevelser med os personlige. Denne meddelelse forklarer, hvilke personlige oplysninger vi indhenter fra dig, hvornår vi indhenter dem, hvordan vi bruger dem og offentliggør dem, samt de rettigheder, du har mht. vores brug af dem. Ved at bruge vores hjemmesider, vores mobilapp og alle produkter og tjenester, som du har købt eller abonneret på via vores websites og mobilapp (herunder H-D™ Connect og Vehicle Integration Services), og ved at indsende dine personlige oplysninger, accepterer du vilkårene i denne fortrolighedserklæring.

 
Harley-Davidsons forpligtelse over for dit privatliv
Hvem er ansvarlig for indsamling og brug af mine personlige oplysninger?

Den enhed, der er ansvarlig for databehandlingen, der er beskrevet i denne meddelelse (bortset fra databehandling vedrørende H-D™ Connect og Vehicle Integration Service), er Harley-Davidson Europe Ltd, 6000 Garsington Road, Oxford, Oxfordshire, OX4 2DQ, Storbritannien (" Harley-Davidson Europe"), der er den dataansvarlige for en sådan databehandling i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

Den enhed, der er ansvarlig for de personoplysninger, der behandles i forbindelse med H-D™ Connect og Vehicle Integration Services er Harley-Davidson, Inc., 3700 West Juneau Avenue, Milwaukee, WI 53208, USA ("Harley-Davidson, Inc."), der er den dataansvarlige i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

Kontaktoplysningerne for begge disse ansvarlige kan findes i afsnittet "Hvordan kontakter jeg Harley-Davidson?" nedenfor.

Bemærk, at denne meddelelse ikke gælder for Harley-Davidson Financial Services, som har sine egne fortrolighedsprocedurer og fortrolighedserklæring. Se:  www.myhdfs.com for at læse mere om vores fortrolighedsprocedurer.

Vores uafhængige Harley-Davidson forhandlere kan dele visse oplysninger med os i forbindelse med dit køb af et Harley-Davidson køretøj. Denne meddelelse gælder dog ikke for dem eller din kommunikation med dem. Kontakt forhandleren eller besøg dennes hjemmeside for at få mere at vide om deres fortrolighedsprocedurer.

Hvilken slags oplysninger indsamler Harley-Davidson, og hvornår?

Vi kan eventuelt indsamle personoplysninger fra dig, når du besøger en af vores hjemmesider, gemmer dine oplysninger hos os online, kontakter os med spørgsmål eller bekymringer, ønsker at arrangere en prøvetur eller leje en motorcykel, videregiver dine oplysninger til garantiformål eller deltager i en konkurrence, kampagne eller undersøgelse. Hvis vi ikke indsamler disse personoplysninger, vil vi muligvis ikke kunne give dig de produkter og tjenester, du har anmodet om.

Vi kan indsamle, bruge, opbevare og overføre forskellige former for personlige oplysninger om dig, som vi har grupperet sammen, som følger.

  

Kategori af data

Beskrivelse

 

Identitetsoplysninger

Oplysninger om dig, herunder fornavn, efternavn, titel, fødselsdato, køn, oplysninger om dit kørekort og nummerplade.

Kontaktoplysninger

Kontaktoplysninger, herunder faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse og telefonnumre.

Betalingsoplysninger

Kreditkort/betalingsoplysninger, udstedende bank, udløbsdato og sikkerhedskode samt faktureringsadresse.

Transaktionsoplysninger

Oplysninger om betalinger til og fra dig og andre oplysninger om produkter og tjenester, som du har købt hos os, og fra hvilke af vores butikker.

Tekniske oplysninger

IP-adresse (Internet Protocol), dine log ind-oplysninger, browsertype og version, tidszoneindstilling og -placering, browserplug-in-typer og -versioner, operativsystem og platform og anden teknologi på de enheder, du bruger til at få adgang til vores hjemmeside eller app.

Profiloplysninger

Oplysninger om din profil, herunder dit brugernavn og din adgangskode, køb eller bestillinger foretaget af dig, dine interesser, præferencer, tøjstørrelser, feedback og undersøgelsessvar.

Brugsdata

Oplysninger om, hvordan du bruger vores websted, mobilappen, produkter og tjenester.

Markedsførings-og kommunikationsoplysninger

Dine præferencer i forbindelse med at modtage markedsføring fra os og vores tredjeparter samt dine kommunikationspræferencer.

Mobilappdata

Din enhedstype, operativsystem, IP-adresse, det entydige identifikationsnummer, browsertypen, Internetudbyderen, oplysninger om din brug af appen og placeringen af din enhed (forudsat at du har accepteret dine enhedsindstillinger til placeringen på din enhed).

 

 

Vi behandler dine personlige oplysninger for at

Vi bruger følgende kategorier af personlige oplysninger

Vi har følgende juridiske grundlag for at udføre denne behandling

Til at levere en tjenesteydelse, som du har anmodet om, som f.eks. at lette udlejning eller prøveture, besvare dine spørgsmål om vores produkter, forhandlere eller begivenheder, melde dig til stævner, ture eller Harley Owner Group-arrangementer eller til at administrere dit HOG-medlemskab

  • Identitetsoplysninger

  • Kontaktoplysninger

  • Betalingsoplysninger

  • Transaktionsoplysninger

  • Tekniske oplysninger

  • Profiloplysninger

  • Brugsdata

  • Markedsførings-og kommunikationsoplysninger

Nødvendighed for udførelsen af din kontrakt med os / dit abonnement hos os

Samarbejder med dig angående garanti- og tilbagekaldelsesoplysninger

  • Identitetsoplysninger

  • Kontaktoplysninger

  • Transaktionsoplysninger

  • Tekniske oplysninger

  • Profiloplysninger

  • Brugsdata

Nødvendighed for udførelsen af din kontrakt med os / dit abonnement hos os

Overholdelse af vores juridiske forpligtelser, såsom produktsikkerhedslove

At personliggøre og forbedre din oplevelse, når du er i kontakt med Harley-Davidson
  • Identitetsoplysninger

  • Kontaktoplysninger

  • Transaktionsoplysninger

  • Tekniske oplysninger

  • Profiloplysninger

  • Brugsdata

  • Markedsførings-og kommunikationsoplysninger

 

 

Vores legitime interesser i at forbedre brugeroplevelsen og vores produkter og tjenester

At hjælpe os med at lære mere om dine motorcykel- og detailpræferencer

  • Identitetsoplysninger

  • Kontaktoplysninger

  • Transaktionsoplysninger

  • Tekniske oplysninger

  • Profiloplysninger

  • Brugsdata

  • Markedsførings-og kommunikationsoplysninger

Vores legitime interesser i at forbedre brugeroplevelsen og vores produkter og tjenester

At kommunikere med dig og sende dig oplysninger via e-mail, telefon (herunder automatiske opkald eller forudindspillede opkald), sms-beskeder eller på anden måde mht. vores produkter, tjenester, konkurrencer og kampagner, indtil du instruerer os om ikke længere at kontakte dig med salgsfremmende kommunikation

  • Identitetsoplysninger

  • Kontaktoplysninger

  • Transaktionsoplysninger

  • Profiloplysninger

  • Brugsdata

  • Markedsførings-og kommunikationsoplysninger

 

 

Dit samtykke, som du til enhver tid har lov til at trække tilbage (uden at dette påvirker lovligheden af den behandling, der udføres før din tilbagetrækning). (Se "Hvordan kan jeg tilmelde mig eller fravælge reklamekommunikation?” nedenfor for at finde flere oplysninger om dette emne)

Vores legitime interesser i at holde dig orienteret om interessante oplysninger om vores tjenester og forbedre brugeroplevelsen (hvor samtykke ikke er påkrævet ved lov)

At opdatere dig om medlemskabsprogrammer, fordele og tjenester og forbedre din oplevelse af medlemskabet
  • Identitetsoplysninger

  • Kontaktoplysninger

  • Tekniske oplysninger

  • Profiloplysninger

  • Brugsdata

  • Markedsførings-og kommunikationsoplysninger

Nødvendighed for udførelsen af din kontrakt med os / dit abonnement hos os

Vores legitime interesser i at holde dig orienteret om interessante oplysninger om vores tjenester og forbedre brugeroplevelsen

At forestå konkurrencer og kampagner samt reagere på dine korrespondanceanmodninger

  • Identitetsoplysninger

  • Kontaktoplysninger

  • Tekniske oplysninger

  • Profiloplysninger

  • Brugsdata

  • Markedsførings-og kommunikationsoplysninger

Vores legitime interesser i at gennemføre legitime salgsfremmende aktiviteter og øge mærkebevidstheden

At sætte os i stand til at give dig oplevelser, produkter, tjenester og motorcykler af højeste kvalitet

  • Identitetsoplysninger

  • Kontaktoplysninger

  • Tekniske oplysninger

  • Profiloplysninger

  • Brugsdata

  • Markedsførings-og kommunikationsoplysninger

  • Mobilappdata

Vores legitime interesser i bedre at forstå din brug af vores produkter og tjenester og forbedre dem.

Undersøge, forebygge eller reagere på formodede ulovlige aktiviteter eller bedrageri eller for at beskytte dine, vores egne eller en tredjeparts sikkerhed, rettigheder eller ejendom
  • Identitetsoplysninger

  • Kontaktoplysninger

  • Betalingsoplysninger

  • Transaktionsoplysninger

  • Tekniske oplysninger

  • Profiloplysninger

  • Brugsdata

  • Markedsførings-og kommunikationsoplysninger

  • Mobilappdata

Vores legitime interesser i at opretholde integriteten og sikkerheden for vores forretning og brugere.

Overholdelse af relevante retlige forpligtelser.

At etablere eller udøve vores juridiske rettigheder eller forsvare os mod retslige krav.
  • Identitetsoplysninger

  • Kontaktoplysninger

  • Betalingsoplysninger

  • Transaktionsoplysninger

  • Tekniske oplysninger

  • Profiloplysninger

  • Brugsdata

  • Markedsførings-og kommunikationsoplysninger

  • Mobilappdata

Vores legitime interesser i at beskytte sådanne juridiske interesser.
Administrere og forbedre vores websites, mobilapp, events, erfaringer, produkter og tjenester
  • Identitetsoplysninger

  • Kontaktoplysninger

  • Betalingsoplysninger

  • Transaktionsoplysninger

  • Tekniske oplysninger

  • Profiloplysninger

  • Brugsdata

  • Markedsførings-og kommunikationsoplysninger

  • Mobilappdata

Vores legitime interesser i at opdatere og forbedre vores hjemmeside og andre platforme til kundekontakt for at sikre den bedste samlede kundeoplevelse.
Udføre markedsføring og demografisk forskning og analyse
  • Identitetsoplysninger

  • Kontaktoplysninger

  • Transaktionsoplysninger

  • Tekniske oplysninger

  • Profiloplysninger

  • Brugsdata

  • Markedsførings-og kommunikationsoplysninger

  • Mobilappdata

Vores legitime interesser i at forstå vores kunder og målrette markeder for at øge virksomhedens effektivitet og udtænke kort- og langsigtede forbedringsstrategier.

 

Hvilken slags personlige oplysninger indsamler Harley-Davidson, Inc. som en del af H-D™ Connect og Vehicle Integration Services og hvorfor?

H-D™ Connect og Vehicle Integration Services er muligvis ikke tilgængelige i dit land, og i så fald gælder dette afsnit ikke for dig.

Hvis du abonnerer på H-D™ Connect og Vehicle Integration Services, indsamler og behandler vi visse personoplysninger om dig og dit køretøj med henblik på at levere H-D™ Connect og Vehicle Integration Services, som følger (under ét "H-D™ Connect Services oplysninger"). Hvis du frivilligt giver os dine H-D™ Connect data, men vi ikke indsamler disse H-D™ Connect data, er vi ikke i stand til at give dig H-D™ Connect og Vehicle Integration Services eller nogle af de funktioner, du har anmodet om.

Kategori H-D™ Connect-data Beskrivelse
Brugerinformation Oplysninger om dig, herunder navn, erhverv, køn, alder, fødselsdato, kontaktoplysninger (e-mail, postadresse, fastnet- og mobiltelefonnummer), kontooplysninger (kundeprofil-ID, adgangskode, alternative kontaktoplysninger (for 2- faktor autentificering)), kørekort oplysninger, Harley Owner Group (HOG) medlemskabs-id (om noget), Museum-medlemskabs-id (om noget), og marketingpræferencer.
Serviceoplysninger Oplysninger om din abonnementspakke, herunder start- og slutdatoer, abonnement og funktioners aktiveret/deaktiveret-status, automatisk fornyelses-status og abonnementshistorik.
Køretøjets data Data vedrørende dit køretøj, herunder køretøjets nummerplade, model, modelår, TCU-nummer, forhandler og hjemme-/garageadresse.
Køretøjets sundhedsoplysninger

Diagnostiske oplysninger vedrørende dit køretøj. Datapunkter vil variere afhængigt af, om køretøjet er et elektrisk køretøj (EV) eller et køretøj med intern forbrændingsmotor (ICE), men kan omfatte oplysninger såsom kilometertæller, brændstofrækkevidde, batteristatus, dæktryk, køretilstand, opladningsstatus og vedligeholdelsesplan.

Du kan administrere og indstille notifikationsbeskeder i forbindelse med disse datapunkter via mobilappen

Placeringsdata For at understøtte H-D™ Connect og Vehicle Integration Services får vi med jævne mellemrum placeringsoplysninger fra dit køretøj. Du skal ikke abonnere på H-D™ Connect, hvis du ikke ønsker at få din placering indsamlet på denne måde. I tilfælde af, at dit køretøj er sat i tilstanden Stjålet køretøj, forsøger vores systemer at indhente placeringen af dit køretøj med kortere mellemrum. Du bør ikke sætte dit køretøj i tilstanden Stjålet køretøj, hvis du ikke accepterer at få disse placeringsoplysninger indsamlet.
Firmware over the Air-softwareopdateringer Oplysninger om softwareopdateringer, der sendes til dit køretøj, herunder om opdateringen er vellykket.
Mobilappdata Din enhedstype, operativsystem, IP-adresse, det entydige identifikationsnummer, browsertypen, Internetudbyderen, oplysninger om din brug af appen og placeringen af din enhed (forudsat at du har accepteret dine enhedsindstillinger til placeringen på din enhed).
Bruger-feedback Feedback fra dig om tjenesterne.

 

Vi kan indsamle og behandle (og tillade vores tredjepartstjenesteudbydere at indsamle og behandle) H-D™ Connect-oplysninger til følgende formål i overensstemmelse med denne meddelelse, og som det ellers er tilladt eller påkrævet ved lov.

Vi bruger dine personoplysninger til at

Vi bruger følgende kategorier af personlige data

Vi har følgende juridiske grundlag for at udføre denne behandling

Godkende dig som abonnent på H-D™ Connect og Vehicle Integration Services og administrere din H-D™ Connect og Vehicle Integration Services-konto og dit abonnement, herunder behandling af betaling for abonnementsgebyrer;

Administrere dine brugerpræferencer for H-D™ Connect og Vehicle Integration Services i form af de typer meddelelser, du modtager, og metoderne til modtagelse af disse meddelelser.

  • Brugerinformation,

  • Serviceoplysninger,

  • Køretøjets sundhedsdata og

Nødvendigheden af udførelsen af den kontrakt / det abonnement, du har med os om levering af H-D™ Connect og Vehicle Integration Services

Vores legitime interesser i bedre at forbinde os til dig

Levere H-D™ Connect og Vehicle Integration Services til dig, herunder sporing af stjålne køretøjer, oplysninger om køretøjets tilstand, Firmware Over the Air-softwareopdateringer og brugerindstillingstjenester som beskrevet i H-D™ Connect Vilkår for anvendelse.
  • Brugerinformation,

  • Serviceoplysninger,

  • Oplysninger om køretøjet,

  • Køretøjets sundhedsdata og

  • Placeringsdata

  • Mobilappdata

Nødvendigheden af udførelsen af den kontrakt / det abonnement, du har med os om levering af H-D™ Connect og Vehicle Integration Services

Behandlingen af dine placeringsoplysninger er baseret på dit samtykke.

Hjælpe os med at få mere at vide om dine motorcykel- og servicepræferencer (herunder profilering),

Personliggøre og forbedre din oplevelse af H-D™ Connect og Vehicle Integration Services.

  • Brugerinformation,

  • Serviceoplysninger,

  • Oplysninger om køretøjet,

  • Køretøjets sundhedsdata og

  • Placeringsdata

  • Mobilappdata

Vores legitime interesser i at forbedre brugeroplevelsen og vores produkter og tjenester.

Behandlingen af dine placeringsoplysninger er baseret på dit samtykke.

Kommunikere med dig og sende dig oplysninger via e-mail, post, telefon (herunder automatisk opkald eller forhåndsregistrerede opringninger), sms eller på andre måder om H-D™ Connect og Vehicle Integration Services samt eventuelle relaterede eller øvrige HD-nyheder, produkter, tjenester, konkurrencer, rabatter, begivenheder og kampagner, herunder personaliserede marketingmaterialer, der kan være af interesse for dig (med forbehold af passende samtykke);

Dele dine oplysninger med nøje udvalgte partnere og tredjeparter, som vil kommunikere med dig og sende dig oplysninger via e-mail, post, telefon (herunder automatisk opkald eller forhåndsregistreret samtale), sms eller på andre måder om relevante produkter, tjenester , konkurrencer, rabatter, events og kampagner, der kan være af interesse for dig (med forbehold af passende samtykke);

  • Brugerinformation,

  • Serviceoplysninger,

  • Oplysninger om køretøjet,

  • Køretøjets sundhedsdata og

  • Placeringsdata

Dit samtykke (se "How do I opt-in or opt-out of promotional communications?” nedenfor for at finde flere oplysninger om dette emne) 

Vores legitime interesser i at holde dig orienteret om interessante oplysninger om vores tjenester og forbedre brugeroplevelsen (hvor samtykke ikke er påkrævet ved lov).

Behandlingen af dine placeringsoplysninger er baseret på dit samtykke.

Administrere vores produktgarantier.
  • Brugerinformation

Nødvendighed for udførelsen af din kontrakt med os / dit abonnement hos os

Overholdelse af vores juridiske forpligtelser såsom produktsikkerhedslove.

Håndtere eventuelle kundehenvendelser eller klager, vi modtager fra dig i forbindelse med H-D™ Connect og Vehicle Integration Services.
  • Brugerinformation,

  • Serviceoplysninger,

  • Oplysninger om køretøjet,

  • Køretøjets sundhedsdata og

Nødvendigheden af udførelsen af din kontrakt med os / dit abonnement hos os, for at besvare dine specifikke anmodninger

Vores legitime interesser i bedre at forbinde os med dig og tilbyde det højeste niveau af kundeservice samt vores legitime interesser i at forsvare os mod retskrav.

Give os mulighed for at levere den højeste kvalitetsoplevelse med hensyn til H-D™ Connect og Vehicle Integration Services, herunder via kvalitetskontrol af kundeservice.
  • Brugerinformation,

  • Oplysninger om køretøjet,

  • Køretøjets sundhedsdata og

  • Mobilappdata

Vores legitime interesser i bedre at forstå din brug af vores produkter og tjenester og forbedre dem.
Forbedr vores produkter og tjenester, herunder via analyser af forretningsdata, gennemsyn af helbred, sikkerheds og ydelsen på H-D produkter, produktudviklingsresearch sammen med oplysninger om garantikrav, markeds- og demografianalyser, osv.
  • Brugerinformation,

  • Serviceoplysninger,

  • Oplysninger om køretøjet,

  • Køretøjets sundhedsdata og

  • Placeringsdata

  • Mobilappdata

Vores legitime interesser i bedre at forstå din brug af vores produkter og tjenester og forbedre dem.

\Behandling af placeringsdata er baseret på dit samtykke.

Undersøge, forebygge eller reagere på formodede ulovlige aktiviteter eller bedrageri eller for at beskytte dine, vores egne eller en tredjeparts sikkerhed, rettigheder eller ejendom
  • H-D™ Connect data

Vores legitime interesser i at opretholde integriteten og sikkerheden for vores forretning og brugere.

Overholdelse af relevante retlige forpligtelser.

At etablere eller udøve vores juridiske rettigheder eller forsvare os mod juridiske krav.
  • H-D™ Connect data

Vores legitime interesser i at beskytte sådanne juridiske interesser og forretningsinteresser.
Hvordan anvender Harley-Davidson cookies og sporing?

Harley-Davidson og de tredjepartsvirksomheder, vi samarbejder med, anvender sporingsteknologi (herunder cookies og pixel-tags) på vores websteder for at kunne levere tilpassede reklamer på egne vegne og på vegne af andre annoncører fra internettet. Harley-Davidson og disse virksomheder kan indsamle oplysninger om dine aktiviteter på vores hjemmesider og andre hjemmesider samt oplysninger om din interaktion med vores kampagner og anden kommunikation samt bruge disse oplysninger til at afgøre, hvilke annoncer du ser på hjemmesider og applikationer.

For flere oplysninger om vores brug af cookies klik [her].

Deler Harley-Davidson mine personlige oplysninger med nogen?

Harley-Davidson Europe kan dele dine personoplysninger, der er identificeret i afsnittet "Hvilken slags personlige oplysninger indsamler Harley-Davidson Europe og hvorfor?":

  • i Harley-Davidson koncernen i hele verden, herunder Harley-Davidson Inc., H-D U.S.A. LLC, Harley-Davidson Motor Company Group LLC, Harley-Davidson Motor Company Inc., Harley-Davidson Motor Company Operations Inc. og Harley-Davidson Dealer Systems Inc. – som alle er etableret i USA – for at hjælpe os med at levere personlige oplevelser og tilbyde produkter eller tjenester, der kan være af interesse for dig, samt behandle online-ordrer og andre anmodninger;

  • med vores uafhængige forhandlere for at hjælpe os med at levere produkter og tjenester, levere personlige oplevelser, tilbyde produkter eller tjenester, der kan være af interesse for dig, for at behandle online ordrer og andre anmodninger og til andre forretningsmæssige formål;

  • med ikke-associerede selskaber i forbindelse med dine finansielle forpligtelser vedrørende et Harley-Davidson produkt eller en tjenesteydelse;

  • med vores tredjepartstjenesteudbydere i det omfang, det er nødvendigt for disse udbydere at levere tjenester til os, herunder, men ikke begrænset til dem, der leverer tjenester på vores vegne, såsom udbydere af teknologiske tjenester, betalingstjenesteudbydere, marketingbureauer, professionelle rådgivere og andre leverandører, og

  • med nøje udvalgte partnere og tredjeparter, herunder virksomheder, der markedsfører Harley-Davidson-mærkede produkter og tjenester, som kan kontakte dig vedrørende relevante produkter, tjenester, konkurrencer, rabatter, begivenheder og kampagner, der kan være af interesse for dig eller kan bruge dine oplysninger til forskning og udvikling til at forbedre deres produkter og tjenester.

Hvis du er abonnent på H-D™ Connect og Vehicle Integration Services, kan Harley-Davidson, Inc. dele dine H-D™ Connect-oplysninger:

  • med Harley-Davidson koncernen i hele verden, herunder med , men ikke begrænset til, Harley-Davidson Retail B.V. og Harley-Davidson Inc., HD U.S.A. LLC, Harley-Davidson Motor Company Group LLC, Harley-Davidson Motor Company Inc., Harley-Davidson Motor Company Operations Inc. og Harley-Davidson Dealer Systems Inc., som alle er etableret i USA) – for at hjælpe os med at levere H-D™ Connect og Vehicle Integration Services, levere personlige oplevelser og tilbyde produkter eller tjenester, der kan være af interesse for dig, og behandle online-ordrer og andre anmodninger;

  • med vores uafhængige forhandlere for at hjælpe os med at levere produkter og tjenester, levere personlige oplevelser, tilbyde produkter eller tjenester, der kan være af interesse for dig, for at behandle online ordrer og andre anmodninger og til andre forretningsmæssige formål;

  • Hvis du har et køretøjslån hos Harley-Davidson Financial Service, i overensstemmelse med din aftale med HDFS, kan Harley-Davidson, Inc. dele placeringsoplysninger for dit køretøj med HDFS for det tilfældes skyld, at du misligholder dit lån;

  • med ikke-associerede selskaber i forbindelse med dine finansielle forpligtelser vedrørende et Harley-Davidson produkt eller en tjenesteydelse.

  • med ikke-tilknyttede virksomheder, der leverer tjenester på vores vegne, i det omfang, det er nødvendigt for levering af tjenesterne, herunder vores netværkstjenesteudbyder, teknologitjeneste- og opbevaringsudbyder, udbydere af identitetsstyring, udbydere af faktureringstjenester, udbyder af abonnementstjenester og tredjepartsudbydere, der understøtter vores mobilapp. Derudover kan vi give anonymiserede oplysninger (data, der ikke kan spores tilbage til dig) til tredjepartstjenesteudbydere til statistiske formål og til analyse og forbedring af vores tjenester, og

  • med nøje udvalgte partnere og tredjeparter, herunder virksomheder, der markedsfører Harley-Davidson-mærkede produkter og tjenester, som kan kontakte dig vedrørende relevante produkter, tjenester, konkurrencer, rabatter, begivenheder og kampagner, der kan være af interesse for dig, eller kan bruge dine oplysninger til forskning og udvikling til at forbedre deres produkter og tjenester.

Vi træffer foranstaltninger for at sikre, at disse virksomheder er kontraktligt forpligtede til at behandle de personlige oplysninger, vi leverer til dem, fortroligt og kun anvende sådanne oplysninger i henhold til vores bestemmelser.

Hvis vi sælger hele eller dele af vores forretning eller aktiver eller på anden måde involveres i en fusion eller virksomhedsoverdragelse eller i det usandsynlige tilfælde af en konkurs, kan vi overføre dine personlige oplysninger til en eller flere tredjeparter som en del af denne transaktion.

Der kan være tilfælde, hvor loven kræver, at vi videregiver dine personlige oplysninger for at reagere på stævninger, retskendelser eller andre juridiske processer, for at reagere på en samarbejdsanmodning fra en retshåndhævende eller anden offentlig myndighed, for at bestemme eller udøve vores juridiske rettigheder eller forsvare os mod ethvert retskrav eller, når vi mener det er nødvendigt, for at undersøge, forebygge eller reagere på formodede brud på vores vilkår og betingelser mht. vores hjemmeside, ulovlige aktiviteter, svig, eller at beskytte din, vores og tredjeparters sikkerhed, rettigheder og ejendom.

Overføres mine personlige oplysninger uden for EØS-landene?

De ovennævnte enheder kan være etableret i andre lande end dit eget og tilbyder ikke nødvendigvis det samme niveau af databeskyttelse.

Nogle modtagere i USA kan certificeres i henhold til EU-USA’s Beskyttelse af privatliv og anses dermed for at tilvejebringe et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau ud fra et EU-retligt perspektiv. I det omfang, vi overfører dine personoplysninger til lande, der ikke yder et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau i henhold til en afgørelse om tilstrækkeligheden ved EU-Kommissionen, tager Harley-Davidson alle de skridt, som med rimelighed er nødvendige, for at sikre, at dine personoplysninger er beskyttet i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder, hvor det er relevant, ved at indgå EU-standardkontraktbestemmelser vedtaget af Europa-Kommissionen eller andre passende garantier med parten uden for EU/EØS.

Specifikt er videregivelse af personoplysninger til Harley-Davidson Inc og dets amerikanske datterselskaber, der er anført i det foregående afsnit, omfattet af en aftale om dataoverførsel inden for koncernen i overensstemmelse med sådanne EU-standardkontraktbestemmelser.

Du kan bede om en kopi af sådanne passende sikkerhedsforanstaltninger ved at kontakte os som beskrevet i afsnittet "Hvordan kontakter jeg Harley-Davidson?" nedenfor.

Hvordan kan jeg vide, om min personlige oplysninger er sikre?

Harley-Davidson opretholder fysiske, elektroniske, kontraktlige, proceduremæssige og ledelsesmæssige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysningers fortrolighed, integritet og sikkerhed.

Vi bruger SSL-teknologi (Secure Sockets Layer) til at beskytte dine oplysninger, som er sendt til os. Vi anvender også godkendelsesprocedurer og andre forebyggende teknologier, der er designet til at sikre og beskytte dine data. Adgang til personlige oplysninger er begrænset til autoriseret Harley-Davidson personale, der skal have adgang til dem for at kunne udføre deres arbejde, og autoriserede tredjeparter, der er kontraktligt forpligtede til at behandle dine oplysninger fortroligt og sikkert. Bemærk dog, at ingen datatransmission eller -opbevaring kan garanteres at være 100 % sikker. Som et resultat heraf kan vi ikke garantere sikkerheden af de oplysninger, du sender til os, men vil bestræbe os på dette.

Du er ansvarlig for at tage alle rimelige forholdsregler for at beskytte din kundekonto-id og -adgangskode. Opbevar disse på et sikkert sted, og del dem ikke med nogen tredjepart.

Hvor længe opbevarer Harley-Davidson mine personlige oplysninger?

Harley-Davidson beholder dine personlige oplysninger i en tidsperiode, der afhænger af de tjenester, Harley-Davidson har leveret, og karakteren af de personlige oplysninger, som Harley-Davidson besidder. Harley-Davidson opbevarer kun personlige oplysninger i det tidsrum, der er nødvendigt af hensyn til de legitime formål, som personoplysningerne behandles med.

Med hensyn til H-D™ Connect Services kan Harley-Davidson, Inc. opbevare dine H-D™ Connect oplysninger i op til 10 år eller, i tilfælde af køretøjsoplysninger, køretøjets tilstandsoplysninger og lokaliseringsoplysninger i op til 15 år fra den dato, hvor personoplysningerne er indsamlet.

Lovmæssige krav kan dog indebære, at vi opbevarer nogle eller alle de personlige oplysninger, vi opbevarer, i en periode, der er længere end den, vi ellers ville have opbevaret dem i.

Når personlige oplysninger ikke længere kræves af Harley-Davidson eller af loven, vil Harley-Davidson enten konvertere dem til en aggregeret ikke-identificerende form, eller Harley-Davidson vil destruere eller slette personlige oplysninger på passende vis.

Hvilke rettigheder har jeg til mine personlige oplysninger i henhold til databeskyttelseslovgivningen?

I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning har du visse rettigheder med hensyn til de personlige oplysninger, som vi behandler om dig. Bemærk, at disse rettigheder kan være begrænset i henhold til gældende lokal databeskyttelseslovgivning.

  • Ret til at tilbagekalde samtykke: Hvis du har givet samtykke til en behandling af personlige oplysninger, kan du til enhver tid tilbagekalde dette samtykke til fremtidig behandling. En sådan tilbagekaldelse vil ikke påvirke lovligheden af behandlingen, før samtykket trækkes tilbage. Hvis du har givet dit samtykke til at modtage direkte markedsføring fra os eller tredjeparter og gerne vil trække et sådant samtykke tilbage, skal du læse følgende afsnit for at få detaljerede oplysninger om, hvordan du gør det.

  • Ret til adgang: Du kan have ret til at indhente bekræftelse fra os om, hvorvidt personlige oplysninger vedrørende dig behandles, og hvis det er tilfældet, at anmode om adgang til de personlige oplysninger. Adgangsoplysningerne omfatter blandt andet formålene med behandlingen, de berørte kategorier af personoplysninger og de modtagere eller kategorier af modtagere, som de personlige oplysninger er blevet eller vil blive videregivet til. Dette er dog ikke en nødvendig rettighed, og andre personers interesser kan begrænse din ret til adgang. Du kan også have ret til at få en kopi af de personlige oplysninger, der behandles. For yderligere kopier, som du har anmodet om, kan vi opkræve et rimeligt gebyr baseret på administrationsomkostninger.

  • Ret til berigtigelse: Du kan have ret til fra os at få berigtiget urigtige personlige oplysninger om dig. Afhængigt af formålene med behandlingen kan du have ret til at få ufuldstændige personlige oplysninger kompletteret, herunder ved at afgive en supplerende erklæring.

  • Ret til sletning ("ret til at blive glemt"): Under visse omstændigheder kan du have ret til sletning af personlige oplysninger om dig, og vi kan være forpligtede til at slette sådanne personlige oplysninger.

  • Ret til indsigelse: Under visse omstændigheder kan du af årsager, der vedrører din særlige situation, til enhver tid have ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personlige oplysninger hos os, og vi kan være forpligtede til ikke længere at behandle dine personlige oplysninger. Du har i særdeleshed til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af personlige oplysninger til direkte markedsføring, som omfatter profilering i det omfang, det er relateret til en sådan direkte markedsføring.

  • Ret til begrænsning af behandling: Under visse omstændigheder kan du have ret til at få os til at begrænse behandlingen af dine personlige oplysninger. I dette tilfælde vil de respektive oplysninger blive markeret og må kun behandles af os til bestemte formål.

  • Ret til dataportabilitet: Under visse omstændigheder kan du have ret til at modtage personlige oplysninger om dig, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og du kan have ret til at videregive disse oplysninger til en anden enhed uden hindring fra vores side.

For at udøve en eller flere af disse rettigheder bedes du kontakte os som angivet i afsnittet "Hvordan kontakter jeg Harley-Davidson?" nedenfor. Bemærk, at du også kan gennemgå og ændre visse personlige oplysninger direkte på vores online sites (såsom på harley-davidson.com), ved blot at logge ind på din konto ved hjælp af din e-mailadresse og adgangskode og få adgang til din kontoprofil, hvor du vil kunne redigere visse personlige oplysninger.

Hvis du ikke er tilfreds med den måde, vi håndterer din anmodning på, har du har ret til at indgive en klage til din lokale myndighed for databeskyttelse.

Hvordan tilmelder og framelder jeg mig salgsfremmende kommunikation?

Harley-Davidson ønsker kun at kommunikere med dig, hvis du ønsker at høre fra os. På tidspunktet for vores indsamling af dine personlige oplysninger vil du normalt i overensstemmelse med lokal lovgivning blive stillet over for et valg med hensyn til, om du ønsker salgsfremmende kommunikation.

Hvis du ombestemmer dig og vil ændre dine nuværende kommunikationspræferencer ift. Harley-Davidson, kan du bruge frameldings-funktionen i e-mailmarkedsføringen eller logge ind på din online profilkonto for at ændre dine præferencer. Du kan også kontakte kundeservice via telefon eller e-mail, som beskrevet i afsnittet "Hvordan kontakter jeg Harley-Davidson?" herunder.

Bemærk, at selvom du fravælger at modtage salgsfremmende kommunikation, kan Harley-Davidson stadig kontakte dig, herunder via e-mail, for spørgsmål relateret til dit køb eller abonnement hos os, såsom for garanti- og tilbagekaldelsesoplysninger eller oplysninger om din ordrestatus og forsendelse. Vi kan også få brug for at kontakte dig via telefon, e-mail eller brev med spørgsmål eller oplysninger om din ordre.

Frameldinger er enhedspecifikke. Framelding på én Harley-Davidson enhed gælder ikke automatisk for alle andre.

Hvad med links til andre hjemmesider?

Vores hjemmesider kan for nemheds skyld indeholde links til andre virksomheders hjemmesider, som f.eks. autoriserede Harley-Davidson forhandlere, der kan have meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger, der afviger fra vores. Vi er ikke ansvarlige for indhold eller praksis på eventuelle linkede hjemmesider. Vi anbefaler, at du gennemgår meddelelsen om fortrolighedserklæringen mht. alle de hjemmesider, som du tilgår via vores hjemmeside.

Hvordan bliver jeg opdateret om ændringer i Harley-Davidsons fortrolighedserklæring?

I takt med, at Harley-Davidsens forretningsbetingelser eller ikke-forretningsrelaterede betingelser ændrer sig, kan vi opdatere vores fortrolighedserklæring, så den afspejler ændringerne i vores praksis. Vi vil udsende en revideret fortrolighedserklæring på vores websted efter behov som følge af ændringer i vores praksis eller som følge af juridiske krav.

Hvordan kontakter jeg Harley-Davidson?

For spørgsmål eller bekymringer, der er specifikke for vores fortrolighedserklæring og dens anvendelse, eller for at tilbagekalde dit samtykke eller udøve dine rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning, bedes du kontakte vores fortrolighedskontorer:

 

For forespørgsler om privatlivets fred, der ikke er relateret til H-D™ Connect og Vehicle Integration Services, skal du kontakte Harley-Davidson Europe på:

  • Email: DataPrivacy@Harley-Davidson.com

  • Post: Harley-Davidson Europe Ltd., Attn: Data Privacy, 6000 Garsington Road, Oxford, Oxfordshire, OX4 2DQ, Storbritannien.

 

For forespørgsler om privatlivets fred, der er relateret til H-D™ Connect og Vehicle Integration Services, skal du kontakte Harley-Davidson Europe på:

  • Email: DataPrivacy@Harley-Davidson.com

  • Post: Attn: Chief Privacy Officer 
             3700 W. Juneau Avenue 
             Milwaukee, WI 53208