CHOOSE YOUR WINTER BREAK

         

Vilken dörr väljer du till din Harley? Bakom varje dörr finns ett bra erbjudande för din mc samt vinterförvaring. Om du vill ha vinterförvaring och enklare service, välj bronsdörren. Om du vill ha den bästa och mest exklusiva behandlingen för din hoj, din mc kommer att vara så gott som ny när du plockar upp den under våren – välj gulddörren.

 

Ta reda på allt om våra splitternya guld, silver och bronspaket för vinterförvaring samt service för din mc. Kontakta din lokala återförsäljare för att utforska vad som är möjligt för din hoj.

         

Vinterförvaring, inklusive batteriunderhåll / laddning och förvaring på en säker, torr och varm plats. Bike health check. Bas-service med däcktryckskontroll + oljecheck (med H-D olja). Djuprengöring av hojen med H-D rengöringsprodukter. Extra funktioner för guldpaketet är en full service baserad på modell, modellår och körsträcka. Din Harley kommer att kännas som ny och förberedd inför hojsäsongen

Vinterförvaring, inklusive batteriunderhåll / laddning och förvaring på en säker, torr och varm plats. Bike health check. Bas-service med däcktryckskontroll + oljecheck (med H-D olja). Extra funktioner för silverpaket är djuprengöring av hojen med H-D rengöringsprodukter. Din Harley kommer att kännas som ny när du plockar upp den under våren.

Vinterförvaring, inklusive batteriunderhåll / laddning och förvaring på en säker, torr och varm plats. Bike health check. Bas-service med däcktryckskontroll + oljecheck (med H-D olja).

 

Kom ihåg att utrymmet hos återförsäljaren är mycket begränsad. Så kolla tillgängligheten

hos din lokala återförsäljare i tid. Välj det paket som passar dig och din hoj – boka vinterförvaring.
 

Närmaste återförsäljare

 

 

 

 

 

CUSTOMISERA OCH FÖRBERED

DIG FÖR NÄSTA SÄSONG 

 

Varför inte ta tiden i garaget till något vettigt? Våra Custom Kings som finns hos varje återförsäljare, hjälper dig gärna att skräddarsy din hoj i tid för säsongen. Fråga våra återförsäljare om hur du kan customisera din hoj, och de kommer att göra allt för att maximera din körupplevelse i lagom tid till hojsäsongen. 

 

VILKA ÄR FÖRDELARNA MED VINTERFÖRVARING?


- Din hoj lagras torrt, varmt och tryggt.

- Din hoj underhålls och får en ”hälsokontroll”. Batteriet laddas för att börja säsongen säkert.

- Med silverpaketet, kommer din mc att rengöras med Harley-Davidson rengöringsprodukter. När du hämtar upp din hoj i vår, kommer de att se ny ut igen.

- Med guldpaketet, kommer din hoj att vara fullt servad och det innebär inga bekymmer under hojsäsongen.

- Och sist men inte minst är det den ultimata möjligheten att skräddarsy din cykel. Allt arbete görs under lågsäsong så att du kan maximera din körning under säsongen.

 

Fråga din auktoriserade Harley-Davidson återförsäljare för villkor angående vinterförvaring, inklusive hämtning och leveransservice.

 

Närmaste återförsäljare