Forty-Eight

Forty-
Eight®

Rulla
 • Lackering
   • fälgar
      360°
      • Lackering och fälgar
          Authentic Styling

          Autentisk styling

          När den första Sportster®-motorcykeln kom vrålande 1957 hade världen aldrig sett maken till den. Råbarkad, stark och på jakt efter händelsernas centrum. Inspirationen som lyste upp gatorna under de tidiga åren kom snabbt att bli en del av allt från racermotorcyklar till rebellglidare i takt med att dessa detaljer spred sig över motorcykelvärlden.

          VILL DU VETA MER?

          MER MINDRE

          Iconic Engine

          Symbolmättad motor

          Evolution®-motorn på den smidiga Sportster-ramen är ett utmärkt exempel på den styrka, hållbarhet och driftsäkerhet som Harley-Davidson Motor Company bygger sin storhet på. Den här motorn är ett barn av de legendariska Shovelhead- och Ironhead-motorerna och har varit hjärtat i Sportster-modellen sedan 1984.

          VILL DU VETA MER?

          MER MINDRE

          Handling

          Köregenskaper

          Gatan är Sportsterns hemmaplan och den slimmade, smidiga ramen som sveper runt den starka V-Twin-motorn har alltid varit dess kännetecken. För att se hur långt vi har kommit i denna grundläggande ekvation är det bara att grensla en Sportster årsmodell 2017. Du kan lita på oss, listan över de konstanta innovationer och vidareutvecklingar på dagens Sportster är lång och det finns inte plats att rada upp alla av dem här.

          VILL DU VETA MER?

          MER MINDRE

          Comfort

          Komfort

          När du tittar på Sportsterns avskalade stile kommer man kanske inte omedelbart att tänka på komfort. Det vore ett misstag. Sjunk ner i sadeln på en Sportster av 2017 års modell och upptäck premiumegenskaperna som lurar under den slimmade, hotfulla ytan.

          VILL DU VETA MER?

          MER MINDRE