Fat Bob

Fat
Bob®

Rulla
 • Lackering
   • fälgar
      360°
      • Lackering och fälgar
          Mobile Image

          Autentisk styling

          Motorcyklarna i Dyna®-serien har sina rötter i Harley-Davidson®:s ursprungliga fabrikscustommodeller. Notera den kraftfulla framänden och de utsmyckade fälgarna. Det råder ingen tvekan om att du tittar på en rullande skulptur.

          VILL DU VETA MER?

          MER MINDRE

          Mobile Image

          Symbolmättad motor

          Det är något med den stadiga pulsen i styrkan från en luftkyld Twin Cam 103™-motorn som griper föraren och inte släpper taget. Du kommer att förstå när du väl har provkört den. Inget annat motorfordon i världen skulle vara lika tillfredsställande.

          VILL DU VETA MER?

          MER MINDRE

          Mobile Image

          Köregenskaper

          Om det finns något som ett oregerligt gäng som flockas runt en Dyna-motorcykel har gemensamt så är det att de inte blir nöjda i första taget. Därför har vi byggt varje motorcykel i serien så att de överbryggar gapet mellan iögonfallande utseende och kompromisslösa köregenskaper.

          VILL DU VETA MER?

          MER MINDRE

          Mobile Image

          Komfort

          Om man ger sig tillräckligt långt tillbaka i fabrikscustomhistoriken bakom Dyna-serien kommer man att hitta den maskin som satte i gång allt: en Harley-Davidson®-touringmotorcykel. Nej, det är inget skämt och det är också den första ledtråden till vilken förarkomfort som väntar dig i sadeln på en dagens Dyna-modell.

          VILL DU VETA MER?

          MER MINDRE