Electra Glide® Ultra Classic®
Electra Glide® Ultra Classic®

Visas med Superior Blue

*Fordonet som visas kan variera utseendemässigt beroende på marknad och kan skilja sig från de fordon som tillverkas och levereras. Kontakta närmaste återförsäljare för vidare information.

Grensla Electra Glide® och sjunk ner i dubbelsadel – en gränslöst skön känsla och nu är det bara du som bestämmer hur långt du ska köra ...

360°

För varje mil som går blir det bara bättre.

Ända sedan den första Electra Glide®-modellen rullade tvärs över hela USA 1965 har den haft ett särskilt mål. En körkänsla som är ett gigantiskt språng bortom allt annat föraren upplevt i fråga om funktion och komfort. Så här är vi nu, otaliga mil senare. Allt vi har lärt oss längs vägen har vi byggt in i dessa Project RUSHMORE-maskiner. Sadelväskor som enkelt öppnas med ena handen, GPS- och infotainmentsystem, bättre aerodynamik, mer kraft för omkörningar. Listan är lång. Samtidigt har vi åstadkommit allt utan att låta hojens skäl gå förlorad bland alla prylar och mojänger. Du kan se hur mycket som har förändrats genom att titta på årsmodell 2016 av Electra Glide.

BOKA PROVTUR
Sök
BOKA PROVTUR
Sök
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU