Iron 883<sup>™</sup>
Iron 883<sup>™</sup>

Visas med Olive Gold

*Fordonet som visas kan variera utseendemässigt beroende på marknad och kan skilja sig från de fordon som tillverkas och levereras. Kontakta närmaste återförsäljare för vidare information.

Aggressiv retrostil framflyttad till nuet. Ingen hoj som du behöver ligga och putsa på. Bara att sätta sig till rätta i sadeln och dra i väg upp för närmaste gata.

360°

Ett stort framsteg för svartkonsten!

Det var en av de tidigaste Dark Custom�-motorcyklarna. En mörk pionjär med rå, helsvart och avskalad customaggressivitet. Så frågan var: hur gör man något som redan är så bra ännu bättre? Svaret är enkelt. Man bygger vidare på det! Helt ny fjädring. Ny sadel i rullat läder. Nya avgasrör och fälgar som får dig att tappa hakan. Alla detaljer perfekt finjusterade. Den helt nya Iron 883�-motorcykeln. Välkommen till det senaste i fråga om Dark Custom�-motorcykelteknik.


Titta på video    >

Drömbyggare

När han inte är i studion, ser Dais Nagao motorcykelshower över hela världen. Från Mooneyes i Japan till Born Free i Kalifornien. Och som med alla stora designers, suger Dais upp vad han ser, känner och hör. Från andra hojägare, gatukonst, mode och allt annat däremellan. Det är det verkliga livet som inspirerar Dais och hela designteamets fantasi, inspirationen som hjälpte till i utformningen av den nya Iron 883.

 

Dais kördeupp och ner påneongatorna i Tokyo, innan han senare flyttade till Kalifornien där han förälskade sig i custom scenen. För honom, var hojar en plattform. En tom duk med tusen möjligheter. Det är inte svårt att se detta i Iron 883 ™. Den urbana aggresiviteten hos Tokyo, med den nakna, customiseringen hos Kalifornien. Han satte sitt liv och själ i denna nya hoj.


Titta på video
BOKA PROVTUR
Sök
BOKA PROVTUR
Sök
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU