Forty-Eight<sup>®</sup>
Forty-Eight<sup>®</sup>

Visas med Vivid Black

*Fordonet som visas kan variera utseendemässigt beroende på marknad och kan skilja sig från de fordon som tillverkas och levereras. Kontakta närmaste återförsäljare för vidare information.

Den redesignade Forty-Eight® 2016 har mer Dark Custom™-attityd än någonsin tidigare, från den biffiga framänden till de nya gjutna aluminiumfälgarna.

360°

Vi byggde inte om den. Vi laddade om den.

Denna bränsletanken såg dagens ljus 1948, men världen har aldrig tidigare sett denna symbolmättade tank monterad på en hoj som liknar den här. Forty-Eight®-modellen är pånyttfödd. Allt som redan var bra med har skruvats upp ytterligare några snäpp. Bättre sadel. Bättre fjädring. Ny, lätta magnesiumfälgar. Fantatsiska bromsar. Och som kronan på verket, 70-talinspirerad motivlackering. Välkommen till nästa sida i historien om Dark Custom�, skriven i järn.


Titta på video    >

Från skiss till stål

Ben McGinley anslöt till Harley-Davidson® för fem år sedan och har bankat ut fantastiska skapelser sedan dess. Han går rakt in i hjärtat av maskinen för att vända en skiss på papper till riktigt järn och stål. Inspirerad av renässansen inom Custom Bike byggen, och från events såsom Yokohama Hot Rod Custom Show, Rockerbox Motofest och Brewtown Rumble, fokuserar Ben på ren ärlighet och autenciteten hos material för att hitta vad som är coolt med cyklarna och föra det framåt.

 

För Ben, har Forty-Eight® motorcykeln alltid varit en symbol för Harley-Davidson minimalism. "Den går verkligen tillbaka till enkelhet och ärlighet. Två hjul och en V-Twin i mitten." Det handlar om design, inte dekoration. Avskalad, ren och som alltid, utan kompromisser.


Titta på video
BOKA PROVTUR
Sök
BOKA PROVTUR
Sök
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU