Renew the Ride

 

 

 

 

RENEW THE RIDE

Vi som älskar Harley-Davidson har åtagit oss att bevara och förnya friheten att åka motorcykel. I den fantastiska naturen kan vi både bo och leva – det är där vi åker fritt.


Se videon

RENEW THE RIDE

50 Million Trees by 2025

50 miljoner träd till 2025

Vi samlar Harley-Davidson-åkare runt om i världen för att hjälpa The Nature Conservancy att plantera 50 miljoner träd till 2025 för att "renew the ride". Vill du vara med? Kontakta din lokala Harley-Davidson-återförsäljare för att ta reda på om de kommer att ha ett event för Renew the Ride, eller gör en donation på nätet idag.

 

 

our mission

PARTNERS FÖR BEVARANDE

PARTNERS IN PRESERVATION

Harley-Davidson® samarbetar med The Nature Conservancy, världens ledande naturvårdsorganisation, för att göra en skillnad. Precis som Harley Owners Group ® (H.O.G. ®), har Nature Conservancy mer än en miljon medlemmar runt om i världen som brinner för att bevara vår fantastiska natur – och som inte är rädda för att ta i för att göra det.

our commitment to sustainability

VÅRT ENGAGEMANG FÖR HÅLLBARHET

För att lära dig mer om hur Harley-Davidson arbetar för att bevara världen vi lever och åker motorcykel i, ladda ner Harley-Davidson® Sustainability Strategy Report.

 

Ladda ner PDF