Front of Dealership

Vårt mål är en del av allt vi gör på Harley-Davidson:

Vi kör tillsammans med kunderna och använder denna djupa samhörighet på alla marknader, vilket skapar ett överlägset värde för våra aktieägare.


BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Det är vår familj av Harley-Davidson®- och Buell®-återförsäljare som i slutändan förverkligar kundens drömmar. Återförsäljarna slår värn om vår kultur och vår unika kundbas bestående av människor som alla har en sak gemensamt: kärleken till Harley-Davidson®-motorcyklar.

VÄRLDENS MEST UNIKA AFFÄRSMÖJLIGHET

Ända sedan den första nöjda kunden körde en encylindrig motorcykel från en Harley-Davidson-återförsäljare, till utvidgningen av produktlinjen med Buell® Motorcycle och den spännande introduktionen av V-Rod® Motorcycle, har kundens kontakt med en lokal återförsäljare varit en viktig förutsättning för vår gemensamma framgång. Utvidgningen med Buell år 1993 öppnade upp marknaden för sportmotorcyklar och lockade en ny typ av entusiaster till vår värld.
Vad krävs för att bli en Harley-Davidson- och Buell-återförsäljare? Du måste uppfylla alla nödvändiga ekonomiska krav, ha erfarenhet av administration och av att driva företag samt en god kunskap om motorcykelsport. Men viktigast är att du delar vår passion. Du deltar villigt och entusiastiskt i både sporten och livsstilen och du förstår kundens kärlek för, och lojalitet till, våra unika produkter.

Vi har långsiktiga förpliktelser mot våra Harley åkare och vi förväntar oss detsamma av dig. Som du kommer att märka, stöttar vi dig hela vägen. Och vilken resa vi har framför oss!