TRENGER DU Å SENDE SYKKELEN DIN

FRAKT AV MOTORSYKKEL

 

Harley-Davidson Motor Company kan gi kunder dokumentasjon som kan brukes til hjelp med å importere Harley-Davidson/Buell-motorsykkler fra et land til et annet.

 

Kunder som ønsker kjøretøyinformasjon for import/eksport må ta kontakt med en Harley-Davidson-forhandler for informasjon.

 

NÆRMESTE FORHANDLER

 

For å be om dokumenter fra Harley-Davidson Motor Company, må kunder oppgi motorsykkelens tittel eller registreringsnummer for å vise at anmoderen eier motorsykkelen og at motorsykkelen er fri for merkinger som “kassert”, “ikke ombyggbar”, “ikke egnet for bruk på veien” og lignende.

 

Kunder må fremlegge bevis på at motorsykkelens VIN- og motornummer (forkortet VIN) tilsvarer opprinnelig produsert (dvs. ikke endret).

 

Det er et krav at motorsykkelen ikke har noen aktive tilbakekallinger.

 

 

Harley-Davidson vil fremlegge dokumenter som angir sikkerhets- og utslippsstandardene motorsykkelen ble designet for å oppfylle da den ble produsert*. Disse inkluderer:

 

  • Samsvarssertifikat (for motorsykler opprinnelig bygget til europeiske spesifikasjoner og fra modellår 2004 og utover).

  • Konfigurasjonserklæring (motorsykler ikke opprinnelig bygget til europeiske spesifikasjoner. Dokumentet angir hvilke sikkerhets- og utslippskrav som motorsykkelen ble konfigurert til å oppfylle ved fabrikken).

*Behandlingsgebyr pålegges. Spør en Harley-Davidson-forhandler for mer informasjon.

 

Vær oppmerksom på at det ikke er noen garanti for at disse dokumentene alene vil oppfylle alle kravene til landet som sykkelen importeres til. På grunn av variasjoner i regelverk rundt om i verden og ukjente modifikasjoner på motorsykkelen etter at motorsykkelen ble produsert, kan ikke Harley-Davidson sikre at det vil bli gitt godkjenning til at motorsykkelen importeres og/eller registreres ved bruk av disse dokumentene alene.