Harley-Davidson riders Harley-Davidson riders

Ikke bare drøm om en Harley-Davidson®

- vi kan hjelpe deg å eie en...

Harley-Davidson Financial Services

Du har valgt deg en Harley®. Du har funnet en fluktplan. Men har du planlagt hvordan du skal betale for den? Vi har noen gode ideer til deg på akkurat det.

 

Med det utvalget av produkter som Harley-Davidson Financial Services kan tilby, kan du være trygg på at vi finner den rette løsningen for deg, til en konkurransedyktig pris. Harley-Davidson Finance har satt sammen en rekke produktpakker for å hjelpe Harleyførere til å få sine drømmer om personlig frihet realisert.


For mer informasjon, ta en titt på denne brosjyren eller snakk med din nærmeste Harley-Davidson® forhandler.

 

PRISLISTE OG FINANSIERING 2015 

 

Harley-Davidson Finance

 

*Harley-Davidson Finance er et sekundært forretningskjennetegn som benyttes av Santander Consumer Bank AS Norway etter lisens fra Harley-Davidson Financial Services International Inc til å benytte dette. Finansieringsavtale inngås med Santander Consumer Bank AS Norway og lånetilsagn er avhengig av at Santander Consumer Bank AS Norways vilkår for lån for øvrig er oppfylt, herunder at låntager er over 18 år. Vilkårene er tilgjengelige her: [www.santander.no] Harley, Harley-Davidson og “Bar & Shield” logoen er et varemerke tilhørende H-D U.S.A., LLC.