Street
Rod

Rull ned
 • Lakk
   • Wheels
     VIKTIGE EGENSKAPER
      360°
      • Lakk og hjul
          Urban

          Urban

          Hver eneste tomme av sykkelen er nøye gjennomtenkt for å møte utfordringene du møter i bylandskapet. Street Rod™ modellen kan skilte med en ny High-Output Revolution X™ motor som vil dra deg som en rakett fra den ene lyskrysset til det neste. Ny 43 mm opp-ned gaffel og Piggyback bakdempere lar deg flyte gjennom trafikkerte gater uten stress. Du oppnår en strippet og aggressiv stil. Sett deg i racing-salen og du vil aldri gli inn i mengden.

          UTFORSK DENNE SYKKELEN

          MER Mindre

          Autentisk

          Autentisk

          Alt rundes av med en førsteklasses lakkjobb som vi topper med vår egen grafikk. Eksosrørene på Street Rod™ motorsykkelen er kortere og bredere. Hør på lyden! Lyden ble perfeksjonert i vårt førsteklasses lydstudio, for å være gjenkjennelig selv med øynene lukket. Det er de små detaljene som gjør at en Harley-Davidson® motorsykkel er moderne og nett.

          UTFORSK DENNE SYKKELEN

          MER Mindre

          Sjel

          Sjel

          Selv rett fra fabrikken er Street Rod™ en «lean, mean and eyepopping machine». Ny vindskjerm, med sorte detaljer gir nye dybder til denne Street-modellen. Drag-bar-styret med speil på enden, gir deg en mer sporty og aggressiv sittestilling som passer perfekt i det urbane miljøet.

          UTFORSK DENNE SYKKELEN

          MER Mindre