Roadster<sup>™</sup>

Roadster

RULL NED
 • Lakk
   • Wheels
     NØKKELFUNKSJONER
      360°
      • Lakk og hjul
          ,,Mobile Image

          AUTENTISK STYLING

          Du trenger bare to ord for å beskrive utseende til Roadster™ motorsykkel: garasjebygget custom. Du får raffinerte stylingdetaljer, senket styre, kappet bakskjerm, race-inspirert grafikk, et rillet tenningsdeksel, avlange sorte eksosdeksler. Og listen fortsetter.

          UTFORSK DENNE SYKKELEN

          MER Mindre

          Mobile Image

          VERDENSBERØMT MOTOR

          Lavt dreiemoment er kjennetegnet til 1200 cc Evolution® V-Twin-motoren som er montert i den smidige rammen på nye Roadster™. Den er også kjent for sin lyd.

          UTFORSK DENNE SYKKELEN

          MER Mindre

          Mobile Image

          KOMFORT

          Et eneste blikk på Roadster™ er alt som skal til for at du vil sette deg i sadelen og gi gass. Vi la til følelsen av en sykkeltur som du aldri vil skal ta slutt. Den nye dobbel-sal er lav-profil, men designet slik at du føler deg komfortabel hele dagen. Og premium fjæringen er bygget slik at den absorberer julingen fra asfalten.

          UTFORSK DENNE SYKKELEN

          MER Mindre

          Mobile Image

          HÅNDTERING

          Roadsteren har nok av muskler fra trafikklys til trafikklys, men det er i svingene denne sykkelen virkelig viser sin styrke. Dette er den eneste Sportster® i denne serien med inverterte frontgafler. I tillegg er det et 43 mm front hjuloppheng med kasettdemping og ny styregeometri som sørger for enkel håndtering og kjapp respons på dine innspill. Og alt kjører på klebrige Dunlop® Harley-Davidson® Series Radial dekk.

          UTFORSK DENNE SYKKELEN

          MER Mindre