Forty-Eight

Forty-
Eight®

Rull ned
 • Lakk
   • Wheels
     VIKTIGE EGENSKAPER
      360°
      • Lakk og hjul
          AUTENTISK STYLING

          AUTENTISK STYLING

          Da den første Sportster®-motorsykkelen brølte inn på scenen i 1957, hadde ikke verden sett noe lignende. Mager, kraftig og ute etter action. Stylingdetaljene om lyste opp gatene de første årene, ble snart en del av alt fra racingsykler til fredløse choppere etter hvert som de spredte seg i motorsykkelverdenen.

          UTFORSK DENNE SYKKELEN

          MER Mindre

          VERDENSBERØMT MOTOR

          VERDENSBERØMT MOTOR

          Evolution®-motoren i den lette Sportster®-rammen er et godt eksempel på kraften, holdbarheten og påliteligheten som The Motor Company ble bygd på. Med utspring fra de legendariske motorene Shovelhead og Ironhead, har de vært den sentrale kraften av Sportster-motorsykkelen siden 1984.

          UTFORSK DENNE SYKKELEN

          MER Mindre

          <h2 style=

          HÅNDTERING

          Gaten er hjemmebanen til Sportsteren, og en smal og smidig ramme rundt en sterk V-Twin-motor har alltid vært kjennemerket. Setter du deg på en 2017 Sportster-modell, vil du se hvor langt vi har dratt denne grunnformelen. Listen over kontinuerlige innovasjoner og raffineringer du opplever på dagens Sportster er lenger enn du ønsker å lese. Ta vårt ord på det.

          UTFORSK DENNE SYKKELEN

          MER Mindre

          KOMFORT

          KOMFORT

          Komfort er kanskje ikke det første som slår deg, når du ser den rå og kompromissløse stilen til en Sportster. Det er feil. Synk ned i setet på en 2017 Sportster-modell og du vil oppdage premium kjøreegenskaper skjult under stylingen.

          UTFORSK DENNE SYKKELEN

          MER Mindre