Iron 883<sup>™</sup>
Iron 883<sup>™</sup>

Vist med Olive Gold

*Motorsyklene som er avbildet kan avvike fra motorsyklene som produseres og leveres. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer info.

Aggressiv, nostalgisk styling har fått en helt ny form. Det er ikke behov for å pusse denne maskinen. Bare sett deg på og dra på oppover nærmeste gate.

360°

SHOPPING TOOLS


Et stort steg forover i den mørke kunsten.

Den var en av de første Dark Custom™-motorsyklene. En mørk pionér med rå, svart og naken aggresjon. Så spørsmålet var: Hvordan gjør man noe så bra enda bedre? Her er svaret. Du bygger på. Helt ny fjæring. Et nytt skinnsete. Imponerende nye rør og hjul. Alle detaljene strammet inn. Den splitter nye Iron 883™-motorsykkelen. Velkommen til Dark Custom™-kunstverket

NØKKELFUNKSJONER

Se video    >

Drømmeskapere

Når han ikke er i studio, er Dais Nagao på motorsykketreff over hele verden. Fra Mooneyes i Japan til Born Free i California. Og som med alle store designere, fanger Dais opp det han ser, føler og hører fra alle samfunnslag. Det være seg andre motorsyklister, street art, mote og alt annet. Det er det virkelige livet som gir Dais og hele designteamet fantasi og inspirasjon i utformingen av den nye Iron 883.

 

Dais vokste opp med racing i Tokyos neon-gater, før han siden flyttet til California, der han forelsket seg i custom-verdenen. For ham var syklene en plattform. Et tomt lerret med tusen muligheter. Det er ikke vanskelig å se denne innflytelsen i Iron 883 ™. Tokyos urbane aggresjon, og en nedstrippet California-look. Han sendte sitt liv og sjel inn i denne nye sykkel.


Se video
BOOK A TEST RIDE
Search
BOOK A TEST RIDE
Search
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU