Forty-Eight<sup>®</sup>
Forty-Eight<sup>®</sup>

Vist med Vivid Black

*Motorsyklene som er avbildet kan avvike fra motorsyklene som produseres og leveres. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer info.

2016-modellen av Forty-Eight®-motorsykkelen har ny design med mer utpreget lavtliggende Dark Custom™-holdning enn noen sinne, fra den brede fronten til de nye støpte aluminiumsfelgene.

360°

SHOPPING TOOLS


Vi bygde ikke om den. Vi la den inn på nytt.

Første gang verden så denne bensintanken, var i 1948. Men verden har aldri sett den ikoniske tanken på noe som dette. Forty-Eight®-motorsykkelen er født på ny. Alt som var bra med den, er løftet opp til et høyere nivå. Bedre sete. Bedre fjæring. Nye og lette magnesiumfelger. Fantastiske bremser. Og nå har tanken 70-tallsinspirert grafikk. Velkommen til neste kapittel i historien skrevet i Dark Custom™-jern.

NØKKELFUNKSJONER

Se video    >

Fra skisser til stål.

Ben McGinley startet i Harley-Davidson for fem år siden og har siden skapt brilliante saker. Som en livslang biker, går han rett til hjertet av sykkelen for å få en skisse på papir til å bli til jern og stål. Inspirert av revitaliseringen av custom sykkel-bygging, og fra arrangementer som Yokohama Hot Rod Custom Show, Rockerbox Motofest og Brewtown Rumble, fokuserer Ben på materialenes ærlighet og autentisitet for å finne ut hva som er spesielt med syklene og fremheve det.

 

For Ben har Forty-Eight® motorsykkelen alltid vært selve symbolet på Harley-Davidson-minimalisme. «Alt handler egentlig oml enkelhet og ærlighet. To hjul og en V-Twin midt i sentrum.» Det handler om design, ikke pynt. Strippet, ren og, som alltid, uten kompromiss.


Se video
BOOK A TEST RIDE
Search
BOOK A TEST RIDE
Search
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU