Low Rider<sup>®</sup> S
Low Rider<sup>®</sup> S
Low Rider® S

Vist med Vivid Black

*Motorsyklene som er avbildet kan avvike fra motorsyklene som produseres og leveres. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer info.

Den nye Low Rider® S gir en rå og muskuløs vri til sjangeren fabrikkproduserte customsykler. Sett deg på sykkelen og hold deg fast.

360°

En slåsskjempe.

Da den første Harley-Davidson® Low Rider® rullet av samlebåndet i 1977, flyttet den grensene for fabrikktilpasset design til helt nye nivåer. Nå gir Low Rider® S rå, nye impulser til sjangeren. Vi har montert en Screamin’ Eagle Twin Cam 110™-motor i et elegant Dyna-chassis og lagt til et heavy breather-luftinntak. Vi har lagt til heftige styrer, midtmonterte pedaler og en ny seteposisjon som gjør at armene løftes opp og ut og føttene rettes opp, samt dempere i toppklasse både foran og bak. Slik får føreren optimale forhold for å benytte seg av all kraften. Vi har strippet og tonet ned resten med gulldetaljer, som tankmerket, stripene og de matchende fem-eikers hjulene i støpt aluminium. Sett deg på sykkelen og hold deg fast.

NØKKELFUNKSJONER
BESTILL PRØVEKJØRING
SØK
BESTILL PRØVEKJØRING
SØK
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU