CVO<sup>™</sup> Pro Street Breakout<sup>®</sup>
CVO<sup>™</sup> Pro Street Breakout<sup>®</sup>
CVO™ Pro Street Breakout®

Vist med Starfire Black/Starfire Black

*Motorsyklene som er avbildet kan avvike fra motorsyklene som produseres og leveres. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer info.

CVO Pro Street Breakout®. Den mørke stilen og det massive dreiemomentet er midtpunktet i denne muskuløse, amerikanske toppmodellen.

360°

Lag litt leven.

CVO™ Pro Street Breakout® handler om mørk stil og massivt dreiemoment. Den har topp moderne finish med lakk som gir folk whiplash når du kjører forbi, og er full av heftige detaljer fra forskjerm til bakskjerm. Aggressor-hjulet kombineres med et bakdekk på 240 mm. De frontmonterte pedalene, det racinginspirerte setet og styret gir en sitteposisjon som er perfekt for cruising. Og Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™-motoren med heavy breather-luftinntak, omvendte gafler og forbremser med doble bremseskiver sørger for at ytelsen er like mektig som utseendet. Dette er toppmodellen vår i kategorien for lange, mørke, amerikanske muskelsykler.

NØKKELFUNKSJONER
BESTILL PRØVEKJØRING
SØK
BESTILL PRØVEKJØRING
SØK
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU

The freedom of the open road is closer than you think. Attend a demo ride near you and try several different H-D motorcycles to find out which one is right for you.