Lukk Vindu Print

 

PERSONVERNPOLICY

Personvernerklæring – Harley-Davidson
per 1. juni 2014

 

Velkommen til Harley-Davidson
I Harley-Davidson er din tillit og lojalitet våre mest verdifulle eiendeler. Beskyttelsen og riktig bruk av personopplysningene du oppgir, er et ansvar vi tar på alvor. Vårt hovedmål er å samle inn personopplysninger for å hjelpe deg med å individualisere dine interaksjoner og opplevelser med oss. Denne erklæringen forklarer hvilke personopplysninger vi kan innhente fra deg, når vi kan innhente dem, hvordan vi kan bruke og offentliggjøre dem, og valgene du har om hvordan vi kan bruke dem. Ved å bruke dette nettstedet og ved å sende inn dine personopplysninger godtar du vilkårene i denne personvernerklæringen.

Harley-Davidsons fokus på ditt personvern

Hvem er Harley-Davidson?
Når det gjelder denne erklæringen er Harley-Davidson, Harley-Davidson, Inc. og dets datterselskaper og tilknyttede selskaper rundt om i verden (unntatt Harley-Davidson Financial Services, Inc. og datterselskaper). Harley-Davidson inkluderer Harley-Davidson Motor Company og Harley-Davidson Dealer Systems. En liste over relevante Harley-Davidson-enheter kan du finne i avsnittet "Hvordan kontakter jeg Harley-Davidson", nedenfor.

Harley-Davidson Financial Services har sin egen personvernpraksis og personvernerklæring, inkludert en egen prosess for å melde seg av og på. Denne erklæringen gjelder ikke for denne enheten. Vennligst besøk: HDFS personvernerklæring for å lese mer om personvernpraksisen.

Harley-Davidson-forhandlere opererer uavhengig av Harley-Davidson. Denne erklæringen gjelder heller ikke for dem. Kontakt forhandleren eller besøk forhandlerens nettsted for å lese mer om personvernpraksisen.

Hvilken type informasjon innhenter Harley-Davidson, og når?
Vi kan innhente personopplysninger fra deg når du besøker et av nettstedene eller en av butikkene, bestiller noe fra nettet eller via telefon, kjøper noe i butikken, lagrer opplysningene dine hos oss på nettet, kontakter oss med et spørsmål eller en problemstilling eller deltar i en konkurranse, kampanje, eller spørreundersøkelse. Hvis vi ikke innhenter disse personopplysningene, kan vi ikke levere produktene og tjenestene du har bedt om. Når det gjelder denne personvernerklæringen, kan personopplysninger inkludere, men er ikke begrenset til, navnet ditt, e-postadressen, postadressen, telefonnummeret, kredittkortnummeret, kjønnet, fødselsdagen eller personlige interesser. Vi fører et register over dine produktinteresser og kjøp du har gjort på nettet, via telefon, eller i våre butikker. Informasjonen vi innhenter kan kombineres med informasjon vi innhenter fra våre felles markedsføringspartnere eller andre utilknyttede tredjeparter som er tillatt i lokal lov.

Hvordan bruker Harley-Davidson mine opplysninger?
Vi kan bruke dine personopplysninger på følgende måter:

 • For å personalisere og forbedre dine opplevelser når du samhandler med Harley-Davidson
 • For å la Harley-Davidson gi deg opplevelser, produkter, tjenester og motorsykler av høyeste kvalitet
 • For å behandle og ferdigstille bestillingene dine, som inkluderer å sende deg e-poster for å bekrefte ordrestatus og forsendelse
 • For å kommunisere med deg og sende deg informasjon via e-post, post, telefon (inkludert automatisk oppringning eller forhåndsinnspilte anrop), tekstmelding, eller andre måter om våre produkter, tjenester, konkurranser, og kampanjer, med mindre du har bedt oss om å ikke kontakte deg med salgsfremmende informasjon
 • For å administrere konkurranser og kampanjer, og for å svare på dine forespørsler
 • For å hjelpe oss med å lære mer om motorsykkel- og forhandlerpreferanser
 • For å hjelpe oss med å administrere og forbedre våre nettsteder, arrangementer, opplevelser, produkter og tjenester
 • For å oppdatere deg om medlemskap, fordeler og tjenester og forbedre medlemskapsopplevelsen
 • For å autentisere deg
 • For å utføre markeds- og demografiske undersøkelser
 • For å etablere eller utøve våre juridiske rettigheter eller forsvare oss mot juridiske krav, eller når det er nødvendig, undersøke, forhindre, eller svare på mistanke om ulovlige aktiviteter eller svindel, eller for å beskytte din, vår eller en tredjeparts sikkerhet, rettigheter eller eiendom

Du bestemmer om du ønsker å motta markedsføringsinformasjon eller markedsføringsanrop. For å få instruksjoner om hvordan du velger dette, se avsnittet "Hvordan velger jeg om jeg vil motta salgsfremmende informasjon eller ikke?”.

Hvordan bruker Harley-Davidson informasjonskapsler eller sporing?
Harley-Davidson og tredjepartsselskaper vi samarbeider med bruker sporingsteknologi (inkludert informasjonskapsler og pikseltagger) på våre nettsteder for å kunne tilby skreddersydd reklame på våre vegne og på vegne av andre annonsører på Internett. Harley-Davidson og disse selskapene kan innhente informasjon om aktiviteten din på våre nettsteder og andre nettsteder, samt informasjon om din interaksjon med vår reklame og annen kommunikasjon, og bruke denne informasjonen for å bestemme hvilke annonser du ser på nettsteder og i programmer.

For å få mer informasjon om bruk av informasjonskapsler, klikk [her].

Hvordan deler Harley-Davidson mine opplysninger?
Vi kan dele dine personopplysninger innenfor Harley-Davidson rundt om i verden - inkludert med Harley-Davidson Inc., H-D U.S.A. LLC, Harley-Davidson Motor Company Group LLC, Harley-Davidson Motor Company Inc., Harley-Davidson Motor Company Operations Inc., og Harley-Davidson Dealer Systems Inc., som er basert i USA - for å hjelpe oss med å gi individuelle opplevelser som tilbyr produkter eller tjenester som kan være av interesse for deg, og for å behandle nettbestillinger og andre forespørsler. Vi innhenter også informasjon fra og deler informasjon med våre uavhengige forhandlere og Harley-Davidson Financial Services. Vi kan også dele personopplysninger med ikke-tilknyttede selskaper som tilbyr tjenester på våre vegne. Vi iverksetter tiltak for å sørge for at disse selskapene er kontraktsmessig forpliktet til å holde personopplysningene som vi oppgir konfidensielle og bruke slike opplysninger bare slik vi har tillatt.

Vi kan også dele personopplysninger med ikke-tilknyttede selskaper som markedsfører Harley-Davidson-merkede produkter og tjenester, eller i forbindelse med dine økonomiske forpliktelser vedrørende et Harley-Davidson-produkt eller tjeneste. Disse selskapene har sin egen personvernpraksis og varsler.

Hvis vi selger alle eller deler av vår forretning eller eiendeler, eller ellers er involvert i sammenslåing eller virksomhetsoverdragelse, eller ved konkurs, kan vi overføre dine personopplysninger til en eller flere tredjeparter som en del av den transaksjonen.

Det kan være tilfeller hvor loven krever at vi oppgir personopplysninger for å svare på stevninger, rettskjennelser, eller andre juridiske prosesser, for å svare på en forespørsel om samarbeid fra politiet eller en annen offentlig etat, for å etablere eller utøve våre juridiske rettigheter eller forsvare oss mot juridiske krav, eller når vi mener det er nødvendig for å etterforske, forhindre, eller svare på mistanke om brudd på våre vilkår og betingelser på nettstedet, ulovlige aktiviteter, svindel, eller for å beskytte din, vår, eller en tredjeparts sikkerhet, rettigheter eller eiendom.

Enhetene ovenfor kan være etablert i andre land enn ditt eget som ikke tilbyr samme nivå av personvern. Ved å sende inn dine personopplysninger godtar du en slik overføring. Når det er rimelig mulig, implementerer Harley-Davidson kontraktsmessige garantier for å hjelpe med å beskytte dine personopplysninger.

Hvordan får jeg tilgang til eller endrer opplysningene mine?
Du kan gjennomgå og endre visse personopplysninger ved å bruke en av våre nettsteder (som på harley-davidson.com). For å få tilgang til dine opplysninger på et Harley-Davidson-nettsted, kan du logge på din konto ved å bruke din e-postadresse og passord, og du vil kunne redigere enkelte personopplysninger i din kontoprofil.

Du kan også be oss om tilgang til dine personopplysninger, redigere eller oppdatere personopplysninger, så langt det er tillatt i loven, motsette deg bruk av dine personopplysninger ved å kontakte oss som beskrevet i avsnittet "Hvordan kontakter jeg Harley-Davidson?".

vordan velger jeg om jeg ønsker å motta salgsfremmende informasjon?
Harley-Davidson vil bare kommunisere med deg hvis du ønsker å høre fra oss. Når vi innhenter dine personopplysninger, vil du generelt bli tilbudt et valg, i samsvar med lokal lov, om du ønsker å motta salgsfremmende informasjon. Hvis du foretrekker å ikke motta salgsfremmende informasjon, som informasjon om spesialtilbud og markedsaktiviteter, kan du følge prosedyren nedenfor:

Hvordan kan jeg velge om jeg vil motta eller ikke motta salgsfremmende informasjon?
Hvis du ombestemmer deg om dine nåværende kommunikasjonspreferanser med Harley-Davidson, kan du bruke avslutt abonnement-funksjonen i et nyhetsbrev eller logge inn på din profilkonto for å endre preferansene. Du kan også kontakte vårt kundeserviceteam via telefon eller e-post som beskrevet i avsnittet "Hvordan kontakter jeg Harley-Davidson, Inc?".

Motorsykkeleiere kan ikke melde seg av mottak av informasjon om garanti eller tilbakekalling. Merk at når du foretar en forretningstransaksjon med oss (for eksempel, fornyer HOG eller Museum medlemskap eller kjøper et produkt på nettet), vil vi fortsette å bekrefte ordrestatusen og forsendelsen via e-post. Vi kan også måtte kontakte deg via telefon, e-post eller post med spørsmål eller informasjon om bestillingen din.

Utmelding er enhetsspesifikk. Utmelding med hensyn til en enhet er ikke automatisk effektiv med hensyn til andre. For eksempel, utmelding for Harley-Davidson Motor Company melder deg ikke ut for Harley-Davidson Financial Services.

Hvis du ber om ikke å få tilsendt salgsfremmende informasjon fra oss, vil vi merke informasjon din med "skal ikke motta salgsfremmende informasjon" og iverksette tiltak for å etterkomme forespørselen.

Påvirker dette kommunikasjonen med Harley-Davidson-forhandlere?
Harley-Davidson-forhandlere er uavhengige enheter. Denne erklæringen gjelder ikke dem. For å endre preferansene med en Harley-Davidson-forhandler, kontakt forhandleren direkte.

Hvordan beskytter Harley-Davidson barnas personvern?
Harley-Davidson bryr seg om barnas personvern og sikkerhet når de bruker Internett. Vi vil aldri be om personlig identifiserbar informasjon på nettet fra noen under lovlig tillatt alder uten verifiserbar samtykke fra foresatte. Våre nettsteder er generelle publikumsider og er ikke målrettet mot eller beregnet for bruk av barn.

Hvordan vet jeg at mine personopplysninger er sikre?
Beskyttelse av dine personopplysninger er av største viktighet for oss. Harley-Davidson opprettholder fysiske, elektroniske, kontraktsmessige, prosedyremessige og ledelsesmessige sikkerhetstiltak for å beskytte konfidensialitet, integritet, sikkerhet og personvern av dine personopplysninger.

Vi bruker Secure Sockets Layer (SSL)-teknologi for å beskytte dine opplysninger som sendes til oss. Vi bruker også brukerautentisering og annen forebyggende teknologi utformet for å holde dataene dine sikre og beskyttet. Tilgang til personopplysninger er begrenset til autorisert Harley-Davidson-personell som har behov for tilgang for å utføre jobben sin, og til autoriserte tredjeparter som har et kontraktsmessig behov for å holde opplysningene dine konfidensielle og trygge. Vær imidlertid oppmerksom på at ingen dataoverføring eller lagring kan være garantert 100 % sikker. Som følge av dette, kan vi ikke garantere sikkerheten til informasjon du sender til oss, enda vi gjør vårt beste for å beskytte informasjonen vi oppbevarer.

Hva med koblinger til andre nettsteder?
For enkelhets skyld kan nettstedene våre inneholde koblinger til andre selskapers nettsteder, f.eks. autoriserte Harley-Davidson-forhandlere, som kan ha personvernerklæringer som er forskjellige fra vår egen. Vi er ikke ansvarlig for innholdet eller praksisen til andre koblede sider. Vi anbefaler at du gjennomgår personvernerklæringen til alle nettsteder du bruker via våre nettsteder.

Hvordan blir jeg oppdatert om endringer i Harley-Davidsons personvernerklæring?
Vi kan oppdatere vår personvernerklæring for å reflektere endringer i vår praksis når Harley-Davidsons eller andres forretningsvilkår endres. Vi vil også publisere en revidert personvernerklæring på vårt nettsted ved behov for endringer i vår praksis eller som ellers er juridisk nødvendig.

Hvem kontakter jeg hvis jeg har spørsmål om personvernerklæringen?
For spørsmål eller problemstillinger om vår personvernerklæring og bruken av den, kan du sende spørsmål eller problemstillinger ved å bruke informasjonen oppført i avsnittet "Hvordan kontakter jeg Harley-Davidson" nedenfor og vi vil svare deg innen en rimelig tid.

Mer informasjon
Vi vil aldri be om personlig identifiserbar informasjon på nettet fra noen under 16 år uten verifiserbart samtykke fra foresatte. Våre nettsteder er generelle publikumsider og er ikke rettet mot eller beregnet for bruk av barn.

Hvordan kontakter jeg Harley-Davidson?
For å endre valgene om å motta salgsfremmende informasjon eller få tilgang til eller oppdatere dine personopplysninger, kan du kontakte Harley-Davidson via e-post. Det kan ta opptil 10 dager å behandle din e-postforespørsel, og i den perioden kan du fortsatt motta kommunikasjon fra Harley-Davidson.

E-post
Til Harley-Davidson Europe Ltd (datakontrollør)
DataPrivacy@Harley-Davidson.com

 

BACK TO TOP

 

 

© 2001-2015  H-D. Alle rettigheter forbeholdt.