Harley Davidson Authorized Rentals

DE WEG IS VAN JOU. DE BIKE IS GEHUURD.

Ervaar het ultieme rijavontuur met
Harley-Davidson® Authorized Rentals.
VIND EEN VERHUURLOCATIEHuur een Harley-Davidson® motorfiets


Harley-Davidson® Authorized Rentals is een makkelijke manier om de weg op te gaan op de nieuwste Harley-Davidson®  modellen, of het nu bij jou om de hoek is of op een ander continent. Je bent maar een muisklik verwijderd van online een motor huren.

 

Rent a Harley

Hier alvast een AANTAL redenen om een Harley-Davidson® te huren:

 • Je bent op vakantie, klaar om langs de kust te cruisen, door de bergen te rijden of door de woestijn te trekken.
 • Je wilt eens een andere bike proberen - of twee - voor je koopt.
 • Je bike krijgt een beurt en je kan niet wachten om te rijden.
 • Je bent op reis voor zaken of ontspanning, en je wilt je trip een kleine pretinjectie geven

Geniet van de legendarische kwaliteit en service van Harley-Davidson® Authorized Rentals op je volgende rit. Boek vandaag nog je volgende huurmotor bij een van de ruim 350 locaties over de hele wereld.

BOEK ONLINE

Veelgestelde Vragen

 • Welke motorfietsen kan ik huren?

  Een hele reeks nieuwe modellen is beschikbaar op handige locaties over de hele wereld. Browse en boek online of ga naar je lokale Harley-Davidson® Authorized Rental Dealer voor meer informatie. En bekijk onze huidige modellen om te zien welke jou het meeste aanspreekt.Bike aus, das Ihnen am besten gefällt.

 • Wat krijg ik bij mijn huurmotor?

  Bij je gehuurde motorfiets krijg je een in jouw land goedgekeurde H-D® helm, regenkleding, tijdelijke bagageopslag en 24-uurs pechhulp.

 • Wat moet ik zelf hebben?

  Je hoeft zelf niets te hebben, omdat wij een in jouw land goedgekeurde H-D® helm en regenkleding verzorgen. Je mag natuurlijk je eigen helm gebruiken als je dat wil, evenals beschermende kleding, handschoenen en laarzen. Dan ga je met maximaal comfort de weg op.

 • Hoe werkt de verzekering?

  De meeste Harley-Davidson® Authorized Rental Dealers bieden je de keuze uit een Aanvullende Aansprakelijkheidsverzekering, Persoonlijke Ongelukken dekking en Persoonlijke Bezittingen dekking bij je huurmotor. Check bij jouw dealership de opties. Heb je een motorverzekeringspolis, neem dan contact op met je verzekeraar om te checken of je gedekt bent op een huurmotor

 • Wat gebeurt er nadat ik online geboekt heb?

  Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van je online boeking en de Harley-Davidson® Authorized Rental Dealer neemt contact met je op om je boeking te bevestigen. Als je de huurmotor gaat ophalen, zorg dan dat je altijd je volledige en geldige rijbewijs bij je hebt - met stempel voor het rijden op een motorfiets - je credit card en je drang naar avontuur.

 • Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

  Dat verschilt per locatie: check svp de annuleringsvoorwaarden bij jouw Harley-Davidson® Authorized Rental Dealer als je reserveert.

 • Waar kan ik een Harley-Davidson® motorfiets huren? Hoeveel locaties zijn er?

  Er zijn meer dan 350 Harley-Davidson® Authorized Rental Dealers over de hele wereld. Klik op de 'VIND EEN VERHUURLOCATIE' button om er een in jouw buurt of huidige locatie te vinden en reserveer vandaag nog jouw motor online. Je kunt ook deelnemen aan een toertocht, als uitstapje of unieke ervaring; Harley-Davidson® rijden met mensen die er net zo passievol over zijn als jij.

 • Wat heb ik nodig om een motor te huren?

  Je hebt een volledig en geldig rijbewijs nodig - met stempel voor rijden op een motorfiets -, de vaardigheid om een zware motorfiets te besturen en een credit card. De minimumleeftijd is per locatie verschillend; neem contact op met jouw Authorized Harley-Davidson® Dealer voor meer informatie

 • Hoe meld ik me aan?

  Vind een Harley-Davidson® Authorized Rental Dealer op deze pagina door te klikken op de 'VIND EEN VERHUURLOCATIE' button. Heb je een dealer gevonden, dan zoek en reserveer je jouw droomhuurmotor door op de 'BOEK ONLINE' button te klikken.

 • Hoe kan ik nog meer een Harley-Davidson® motorfiets proberen, behalve door te huren?

  Je kunt een Proefrit boeken of een evenement bezoeken.

MOTORKLEDING, ONTWORPEN DOOR MOTORRIJDERS

Kleed je in de laatste MotorClothes®, voor performance zowel op als naast je motor.

Bekijk nu

BOEK EEN GRATIS PROEFRIT

Try before you buy. Het is helemaal gratis en je lokale dealer regelt het voor je.

Boek jouw proefrit

RIJD DE HORIZON TEGEMOET

Harley-Davidson® Authorized Tours biedt je het ultieme motoravontuur en ongeëvenaarde kwaliteit en service.

Ontdek hoe