WIL JE JE BIKE TRANSPORTEREN?

MOTORFIETS TRANSPORT

 

Harley-Davidson Motor Company kan klanten voorzien van documentatie die hen kan helpen hun Harley-Davidson/Buell in een ander land te importeren.

 

Klanten die import / export informatie zoeken voor hun motorfiets moeten voor deze informatie contact opnemen met hun Harley-Davidson dealer.

 

DICHTSTBIJZIJNDE DEALER

 

Om deze ondersteunende documenten aan te vragen bij Harley-Davidson Motor Company moeten klanten de registratiepapieren overleggen om aan te tonen dat de motorfiets hun bezit is en dat hij straat-legaal is.

 

Klanten moeten aantonen dat het framenummer en motorbloknummer overeenkomen zoals op de registratiepapieren vermeld is (en dus niet gewijzigd zijn).

 

Op de motorfiets mag geen nog openstaande terugroepactie van toepassing zijn.

 

 

Harley-Davidson verstrekt documenten die staven dat ten tijde van de bouw van de motorfiets aan alle veiligheid- en emissie-eisen voldaan werd.* Deze bestaan uit:

 

  • Certificate of Conformity (voor motoren oorspronkelijk gebouwd volgens Europese specificaties en vanaf modeljaar 2004).

  • Statement of Configuration (motorfiets oorspronkelijk niet gebouwd volgens Europese specificaties. Dit document bevat de veiligheid- en emissie-eisen waaraan de motorfiets ten tijde van het bouwen ervan moest voldoen).

*Hiervoor worden administratiekosten gerekend Ga naar een Harley-Davidson dealer voor meer info.

 

Gelieve op te merken dat niet wordt gegarandeerd dat deze documenten op zich volstaan voor alle vereisten van het land waarin de motorfiets wordt geïmporteerd. Vanwege de grote verscheidenheid aan reglementeringen wereldwijd en de ongekende wijzigingen aan de motorfiets nadat deze werd gefabriceerd, kan Harley-Davidson niet verzekeren dat de motorfiets zal worden goedgekeurd voor import en/of inschrijving aan de hand van enkel deze documenten.