Harley-Davidson

Financial Services

Harley-Davidson Financial Services – speciaal ontworpen voor

de Harley rijder om een droom waar te kunnen maken.

Droom je ervan om een Harley-Davidson motorfiets te kunnen rijden? De wind in je gezicht te voelen. De kracht die je voortstuwt. De eindeloze lucht boven je. Wij begrijpen waarom je een Harley-Davidson motorfiets wilt en we bouwen mee aan jouw droom.

Hier kun je alle informatie vinden om die droom waar te maken!

 

De Harley-Davidson Financial Services1 bieden je speciaal op maat-gemaakte verzekeringen en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden om je Harley te kunnen kopen. Bovendien bieden wij verlengde garantiemogelijkheden, je weet immers nooit wat er kan gebeuren.

 

Uiteraard kun je ook terecht bij je Authorized Harley-Davidson dealer voor alle informatie, hij helpt je graag.

Harley-Davidson Finance Services

2

3

4

† Niet alle producten zijn verkrijgbaar in alle landen. Vraag je Authorized Harley-Davidson dealer wat in jouw land verkrijgbaar is.

1 Harley-Davidson Financial Services is een commerciële afdeling van Harley-Davidson Financial Services Europe Limited, een bedrijf dat algemene verzekeringen verzorgt met de toestemming en onder de reglementering van de UK Financial Conduct Authority. Ingeschreven in Engeland & Wales, met handelsregisternummer 04392735. Maatschappelijke zetel: 115 Colmore Row, Birmingham, West Midlands, England B3 3AL

2 Harley-Davidson Finance is een handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V., geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12011170.  


3 Harley-Davidson Insurance Services is een handelsnaam van Combi Motors Verzekeringen BV, geautoriseerd en gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten. Geregistreerd in Nederland onder nummer 12009668.

4 Harley-Davidson Warranty Services is een commercieel aanbod van CG Car-Garantie Versicherungs-AG.