KOM LANGS TIJDENS

ONS NATIONALE

OPEN HOUSE WEEKEND

29 EN 30 MAART

open-house-img-col2014
 
appStoreIcons    appStoreIcons     appStoreIcons     appStoreIcons

Kom langs en ontdek onze fantastische 2014
touringmotorfietsen


Het motorseizoen is begonnen en wij kunnen niet wachten om die throttle weer open te draaien en flink gas te geven. Gewoon om die dagelijkse sleur achter ons te laten en even lekker te gaan toeren. Screw it, Let’s ride dus! Laat alles voor wat het is en kom langs tijdens ons Open House weekend.
 

Laat je dat weekend verrassen door alle nieuwigheden. Van de splinternieuwe Sportster SuperLow Touring, de Dyna Switchback, de Heritage Softail Classic tot de fantastische Street Glide, de Ultra Limited en natuurlijk de Tri Glide Ultra. Harley-Davidson heeft een toermotorfiets voor iedereen.
 

Onder de noemer ‘Project Rushmore’ hebben we met de input van duizenden van onze klanten gewerkt aan technologie- en designverbeteringen. Dit heeft geleid tot maar liefst honderd verbeteringen op het gebied van control, infotainment, feel en style die de lat voor toering motoren weer een flink stuk hoger hebben gelegd.
 

Wil jij de motoren graag testen, boek dan tijdens het Open House gelijk een testrit. Als je niet kunt wachten dan kun je ook direct online een testrit boeken via: www.testrides.harley-davidson.be. Bekijk het aanbod, boek een testrit en Screw it, Let’s ride!

VIND EEN DEALER