Forty-Eight<sup>®</sup>
Forty-Eight<sup>®</sup>

Vanaf € 14,000

Getoond met Vivid Black

*Getoonde motorfietsen kunnen visueel afwijken per markt en afwijken van de geproduceerde en afgeleverde motorfietsen. Vraag uw dealer om meer info.

*Getoonde prijzen zijn slechts winkeladviesprijzen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.

De nieuw ontworpen 2016 Forty-Eight® brengt je meer Dark Custom attitude dan ooit, van zijn vette voorkant tot zijn nieuwe, gegoten aluminium wielen.

360°

SHOPPING TOOLS


We hebben hem niet opnieuw gebouwd. Maar hem opnieuw geladen.

De eerste keer dat de wereld deze brandstoftank zag, was in 1948. Maar de wereld zag die tank nog nooit op een machine als deze. De Forty-Eight® is herboren. Alles wat al goed was, hebben we nu nog beter gemaakt. Beter zadel. Betere vering. Nieuwe, lichte wielen. Waanzinnige remmen. En op de '70's geïnspireerde graphics op de tank. Welkom in het volgende hoofdstuk, geschreven in gitzwarte Dark Custom™ inkt.

VOORNAAMSTE KENMERKEN

Bekijk de video    >

Van schets naar staal

Vijf jaar geleden kwam Ben McGinley bij Harley-Davidson® werken en sinds die dag maakt hij geniaal werk. Al z'n hele leven gek van motoren, lukt het hem om de pure ziel van een motorfiets te vatten als hij een schets doorvertaalt naar staal en rubber. Geïnspireerd op de wedergeboorte van de custom bike scene en evenementen als de Yokohama Hot Rod Custom Show, Rockerbox Motofest en Brewtown Rumble, focust Ben op de eerlijke, authentieke materialen die de motor zijn karakter geven en geeft hij deze een ultiem podium.

 

Voor Ben is de Forty-Eight® altijd het hoogtepunt van Harley-Davidson minimalisme geweest. "Veel eerlijker en puurder wordt het niet. Twee wielen en een V-Twin precies er tussenin." Dit is design, geen opsmuk. Gestript tot de pure essentie, zoals altijd zonder compromissen.


Bekijk de video
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU