Softail Slim<sup>®</sup> S
Softail Slim<sup>®</sup> S

Vanaf € 24,900

*Getoonde motorfietsen kunnen visueel afwijken per markt en afwijken van de geproduceerde en afgeleverde motorfietsen. Vraag uw dealer om meer info.

*Getoonde prijzen zijn slechts winkeladviesprijzen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.

Op straat levert niks meer respect op dan vermogen. Dus toen we de nieuwe Softail Slim® S bouwden, hebben we er het meest krachtige motorblok in gezet dat je dit jaar in een cruiser kan krijgen.

360°

Amerikaans spierballenvertoon

We hebben alles wat goed was aan de Softail Slim® gehouden en daar het een en ander aan toegevoegd. Allereerst meer vermogen, met een Screamin’ Eagle® luchtgekoeld Twin Cam 110B™ motorblok. We hebben het militaire thema doorgetrokken met de waanzinnige Olive Gold Denim lakoptie en de rest zo zwart als de nacht gemaakt. Zwarte kroonplaat en verhoger, hoogglans zwarte koplampring en zwarte fork slider covers en zwarte vorkpoten. Zwart remhendel, spiegels en over/under shotgun uitlaat met slash-cut demper. Dit is modern vermogen met een old-iron attitude.

Neem Een Tour VOORNAAMSTE KENMERKEN
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU