CVO<sup>™</sup> Pro Street Breakout<sup>®</sup>
CVO<sup>™</sup> Pro Street Breakout<sup>®</sup>
CVO™ Pro Street Breakout®

Vanaf € 32,500

Getoond met Starfire Black/Starfire Black

*Getoonde motorfietsen kunnen visueel afwijken per markt en afwijken van de geproduceerde en afgeleverde motorfietsen. Vraag uw dealer om meer info.

*Getoonde prijzen zijn slechts winkeladviesprijzen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.

De CVO Pro Street Breakout®. Donkere stijl en asfaltsplijtend koppel strijden om voorrang. Dit is onze kijk op 'blacked-out' Amerikaans spierballenvertoon.

360°

Werp een schaduw vooruit.

De CVO™ Pro Street Breakout® staat voor donkere styling en asfaltsplijtend koppel. Hij heeft cutting-edge afwerkingen, oogverblindende lak en unieke styling details van spatbord tot spatbord. Het Aggressor wiel zit aan een 240mm achterband. De vooruit geplaatste bedieningselementen, het nieuwe, race-geïnspireerde zadel en het drag stuurtje leveren de perfecte zithouding op voor een stevig rondje boevenpad. Vervolgens zorgen het Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™ motorblok met heavy breather luchtinlaat, de upside-down voorvork en het nieuwe voorremsysteem met dubbele remschijven voor de performance die je van deze krachtpatser verwacht. Dit is onze kijk op top-of-the-line Amerikaans spierballenvertoon.

VOORNAAMSTE KENMERKEN
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU

The freedom of the open road is closer than you think. Attend a demo ride near you and try several different H-D motorcycles to find out which one is right for you.