NEWS


BACK

Authorized Harley-Davidson Dealer West Coast Motors Alkmaar feestelijk geopend

Rijswijk (NL) (19 oktober 2012) - Op zondag 7 oktober opende onder enorme belangstelling Authorized Harley-Davidson Dealer West Coast Motors zijn deuren. Al vroeg in de morgen verzamelden vele honderden Harley-Davidson-rijders zich in Alkmaar bij de oude zaak van West Coast Motors. Rond 13:00 uur vertrok de stoet naar het nieuwe pand, waar al een grote groep belangstellende zich had gemeld om de Ride In bij te wonen. Honderden en honderden motoren reden mee en langs de weg klonk er applaus.

Na toespraken van Jan en Bas Leek van West Coast Motors, feliciteerde Martin Mulder, Country Manager Harley-Davidson Benelux hun met het nieuwe onderkomen: “Het is geweldig dat West Coast Motors verhuisd is naar dit prachtige nieuwe pand met de kenmerkende uitstraling van West Coast Motors: veel sfeer en gezelligheid. Het is fantastisch om te zien hoe het Nederlandse dealernetwerk groeit en in volle beweging is. Ik was hier vorige week met de directeur van Harley-Davidson Europe. Hij was zo onder de indruk dat hij veel foto’s heeft gemaakt en liet weten dat dit een van de mooiste, zo niet hét mooiste H-D-dealership van Europa is!”

Na de toespraken startten Jan en Bas Leek hun motoren en reden zij door de oranje slingers het pand binnen. Bij de vooringang werden zij getrakteerd op een champagneregen! De zaak was nu symbolisch geopend en het feest kon beginnen! Een stralende zon maakte het festijn nog mooier en de hele dag bleef het een komen en gaan van Harley-Davidson-enthousiastelingen die vol bewondering het pand van binnen en buiten wilden bekijken. Het nieuwe pand heeft een grote showroom, een moderne werkplaats en een zeer efficiënt ingedeeld magazijn.

TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE