NEWS


BACK

Vier het motorhoogseizoen met de Harley-Davidson-zomercollectie

Rijswijk (NL) (26 juni 2012) - Vier het motorhoogseizoen met de Harley-Davidson-zomercollectie 2012. Deze nieuwe kledinglijn van het befaamde motormerk ligt nu bij de Authorized Harley-Davidson-dealers. De stoere, veilige en lichtgewicht motorkleding is helemaal afgestemd op de warme en vochtige zomerse dagen Harley-Davidson viert in 2012 een jubileum. Het motormerk maakt al honderd jaar motorkleding met stoere looks en stijlvol comfort.

Zomercollectie voor mannen
De nieuwe zomercollectie voor mannen van arley-Davidson is de optimale combinatie van functionaliteit en veiligheid. De kleding is afgestemd op het warmere klimaat in dit seizoen. Het geperforeerde, luchtdoorlatende leer zorgt voor optimale ventilatie en houdt de motorrijder koel. Stoere designs van lichtgewicht stoffen kenmerken de collectie.

Het robuuste Sprocket Leather Jacket houdt motorrijders koel tijdens de vochtige en warme dagen van de zomer. Dit jacket heeft geperforeerde stukken aan de voor- en achterkant.

Even stoer, maar lichter is het Dust Storm Switchback Functional Jacket. Dit jacket heeft een uitneembare, waterbestendige binnenvoering. Zo stemmen motorrijders hun kleding nog beter af op het motorhoogseizoen.

Het ontwerp van het High-Gear Outerwear Jacket is geïnspireerd op de retrogaragemode. De met mesh gevoerde achterkant zorgt ervoor dat warmte kan ontsnappen uit de jas en regen geen kans krijgt om binnen te dringen. Perfect voor onverwachte zomerse buien.

De Contention Sun Shield ¾ Helmet is cool, zonder concessies te doen aan veiligheid. De buitenschaal van deze polycarbonaat helm is voorzien van het Advanced Channeling Ventilation-systeem om warmte en vocht af te voeren.

Zomercollectie voor vrouwen
Geel en wit zijn in de Harley-Davidson-collectie van 2012 de toonaangevende kleuren.

Het Josie 3-in-1 Mesh Jacket beschikt over een mesh binnenvoering die optimaal ventileert. De witte mouwen geven deze jas een zelfverzekerde uitstraling. De Josie Full-Finger Mesh & Leather Gloves combineren stijlvol met dit jacket.

Met het Cottonwood Leather Jacket trekt Harley-Davidson het heldere, witte thema van deze zomer door in de vrouwenkleding. Door de lichte kleur en elegante stijl van dit jacket val je pas echt op.

Harley-Davidson gebruikt in haar zomercollectie de allernieuwste stoffen en technologieën. Alle items zijn verkrijgbaar bij de Authorized Harley-Davidson-dealers. Meer informatie en alle overige producten in de collectie zijn te vinden op www.Harley-Davidson.eu/motorclothes.

TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE