NEWS


BACK

Authorized Harley-Davidson Dealer American Lifestyle verhuist naar splinternieuw pand in Zwijndrecht, Antwerpen

Leiderdorp (NL) (9 februari 2011) - American Lifestyle, een begrip in de Harley-wereld, verhuist van Dendermonde naar een nieuw pand in Zwijndrecht.
Van 17 – 20 februari wordt dit groots gevierd met een openingsfeest.


De zichtlocatie aan de E17 betreft een splinternieuw pand met drie verdiepingen. Dit maakt American Lifestyle tot een van de grootste dealerships in de Benelux. Van 17 tot en met 20 februari wordt er een groot openingsweekend georganiseerd om dit te vieren. De officiële opening vindt plaats op donderdag 17 februari om 19:00. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Vier dagen lang is er van alles te doen, voor jong en oud. Een fotoshoot van ‘You on a Harley’, de nieuwe 2011 modellen staan te pronken in de zaak en uiteraard zal hierbij muziek en wat te eten en drinken niet ontbreken.

Dealer Principal, Rudi (Gus) Van den Broeck werd gegrepen door de good vibes en de free spirit van het merk Harley-Davidson na het zien van de film ‘Easyriders’. Hij begon hierna voor zichzelf custommotoren te bouwen. Nadat er veel vraag bleek te zijn naar zijn motoren maakte hij van zijn hobby zijn werk en opende hij zijn eerste shop in Elversele. American Lifestyle was geboren. Vervolgens vond in 1992 de verhuizing plaats naar een groter pand in Dendermonde.

Omdat de spirit en toewijding voor het merk nog steeds onverminderd zijn sinds het moment dat Rudi Van den Broeck zijn eerste motor kocht en verkocht, werd ook de locatie in Dendermonde te klein. Na het verkrijgen van een nieuwe regio (Antwerpen) naast Dender- en Waasland, drong een nieuwe verhuizing zich op. Ditmaal naar het industriepark van Zwijndrecht, waar een gloednieuw gebouw is neergezet dat een must is voor elke motorrijder om een bezoekje te brengen en kennis te maken met de eigenaar en het vriendelijke personeel. Sinds enkele jaren versterkt Timo, de zoon van Rudi, het American Lifestyle-team. Hij heeft inmiddels vele taken van zijn vader overgenomen, opvolging gegarandeerd dus voor dit ware familiebedrijf.

De Dealer Principal voegt hieraan toe: ‘Voor de ultieme beleving van het motorrijden moet je aan Afrit 17 (Zwijndrecht) van de E17 zijn. We zitten al erg lang in het vak en ik ben de enige Dealer die vijf Harley-Davidson University geschoolde Master-techniekers in dienst heeft, omdat enkel het beste goed genoeg is voor jouw motor! Getuigen hiervan zijn de glimlachen die dagelijks in en uit onze shop wandelen… Kom de sfeer van de Amerikaanse legende beleven! We zien je graag tijdens ons openingsweekend.’
TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE