NEWS


BACK

AMERICAN LIFESTYLE SUCCESVOL ‘GELAND’ OP LINKEROVER ANTWERPEN

Leiderdorp (NL) (25 februari 2011) - Grootste Harley-Davidson Dealership van de Benelux heeft de deuren van het nieuwe pand aan de Ring van Antwerpen geopend.

17 februari 2011 was een heugelijke dag voor Authorized Harley-Davidson Dealer American Lifestyle. Na een intense periode van de bouw en inrichting van het nieuwe pand vond dan eindelijk de officiële opening plaats. Er werd niet voor niets gekozen voor 17 februari, want American Lifestyle is direct aan de afslag 17 van de E17 in Zwijndrecht gelegen!

De officiële opening werd gedaan door de burgemeester van Zwijndrecht, Dhr. Minnebo: “We zijn verheugd dat American Lifestyle heeft gekozen voor de gemeente Zwijndrecht, waar al veel grote bedrijven zijn neergestreken. Het industrieterrein Westpoort is perfect gelegen tussen twee afritten van de E17 en daardoor zeer gemakkelijk bereikbaar. De vestiging van American Lifestyle is voor ons een kroon op dit gebied”. Daarna volgde een korte toespraak van Roel Rietveld, Managing Director Regional Operations Benelux, Scandinavia, United Kingdom & Ireland: “De Harley-Davidson organisatie is enorm trots op wat Gus (Rudi van den Broeck) en zijn team hebben bereikt. Wij wensen American Lifestyle een zeer succesvolle toekomst op deze waanzinnige locatie, die de lat voor Autorized Dealerships over de hele wereld erg hoog heeft gelegd!” De opening werd extra kracht bijgezet door de aanwezigheid van een reusachtige zeearend, die symbool stond voor het neerstrijken van de American Spirit in de regio Antwerpen.

‘Gus’, Rudi van den Broeck, Dealer Principal van American Lifestyle, ontwierp zelf het bijzondere pand waarin zijn creatieve vaardigheden en jarenlange ervaring als Harley-Davidson Dealereigenaar samenkomen. Ruim achttien jaar was American Lifestyle in Dendermonde gevestigd, maar om de regio Antwerpen zo goed mogelijk te kunnen bedienen werd gekozen voor de nieuwe A-locatie langs de E17. Het ruim opgezette pand heeft een modern industrieel uiterlijk en biedt meer mogelijkheden. Gus: “We vormen een heel goed team en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. In de komende tijd zal mijn zoon Timo de taak van bedrijfsleider overnemen.” Timo van den Broeck; “We behouden dezelfde service, maar kunnen in het nieuwe pand op grotere schaal werken. Er is meer ruimte om meer producten aan te kunnen bieden. Dat is beter voor de klant. Het is een nieuwe start: meer aanbieden, meer doen. In ons oude pand barstten we uit onze voegen”

Gedurende de feestavond en het erop volgende weekend kwamen duizenden Harley-Davidson liefhebbers de zaak bekijken en Gus en zijn team geluk wensen. De winkel heeft een showroom van 3000 m2 waarin naast de nieuwste modellen van Harley-Davidson ook een uitgebreide kledingshop, Parts & Accessories Corner en een grote selectie gebruikte Harley-Davidsons te vinden zijn. Op de tweede verdieping is een gezellige bar waar men kan genieten van een kop koffie met een wijds uitzicht op de showroom. Uiteraard ontbreekt ook een zeer moderne werkplaats niet, waar maar liefst vijf door Harley-Davidson University geschoolde Master-Technicians met de grootst morgelijke zorg de motorfietsen onderhouden. Een aparte ruimte met daarin een Dynobank, een omvangrijk magazijn en diverse kantoorruimtes maken het geheel compleet.
TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE