NEWS


BACK

‘Get your motor running’ tijdens Open House Weekend op 26 & 27 maart bij de Authorized Harley-Davidson Dealers

‘Get your motor running’ tijdens Open House Weekend op 26 & 27 maart bij de Authorized Harley-Davidson Dealers

Leiderdorp (9 maart 2011) - Tijdens het Open House Weekend op 26 & 27 maart* zetten de Authorized Harley-Davidson Dealers in de Benelux hun deuren open om het publiek kennis te laten maken met al het Harley nieuws voor modeljaar 2011. Zo kan men de 2011 modellen voelen en ruiken, maar zeker ook proberen door een proefrit te maken. En uiteraard ontbreekt ook de nieuwste MotorClothes collectie niet, zodat men veilig en goed gekleed voor de dag kan komen voor het nieuwe motorseizoen.

De line-up van 2011 bestaat uit 28 verschillende modellen, van coole streetbikes tot comfortabele touringmachines, van moderne customs ondergedompeld in chroom tot donkere bobbers in retrostijl. Harley-Davidson heeft voor ieder type motorrijder een motorfiets die in de smaak valt, standaard voorzien van een heerlijke V-Twin soundtrack.

De meeste bijzondere ‘gasten’ tijdens dit weekend zijn de splinternieuwe Harley-Davidson 1200 Custom & FXS Blackline.

1200 Custom
Deze nieuwe Sportster valt op door zijn stoere en imposante look. De chromen spaakwielen, de brede Michelin banden en de nieuwe voorzijde geven de 1200 Custom een volledig nieuwe uitstraling.

FXS Blackline
De nieuwe Blackline motorfiets is de meest slanke en duistere motorfiets in zijn soort. Het betreft een volledig gestript Harley-Davidson Softail model. Deze motor biedt het juiste evenwicht tussen loyaliteit en rebellie en verruilt het oude kleurenpatroon en chroom voor een custom look die pretentieloos, functioneel en toegankelijk is.

MotorClothes Collecties
Naast de 2011 motoren hangen de nieuwe Harley-Davidson MotorClothes collecties in de winkel. In deze tijd van het jaar is het weer nog steeds onvoorspelbaar. Dankzij de nieuwste Spring MotorClothes Collectie en de toevoegingen op haar Core Collectie met het recente Rider Comfort System, kunnen de echte die hards in alle weersomstandigheden blijven rijden.

Demo Ride Weeks
Tijdens het weekend hebben de Authorized Dealers vele verschillende proefritmotoren klaarstaan. Het Open House Weekend is ook meteen de aftrap van de grote Harley-Davidson Demo Ride Weeks (26 maart – 23 april). Tijdens deze periode wordt men uitgenodigd om een vrijblijvende testrit te komen maken om te bekijken welk model het beste in de smaak valt. Vantevoren kan men een proefrit boeken via: harley-davidson.com

*Oude Monnink Motors Vroomshoop en MotoPort Goes zijn alleen zaterdag geopend.

TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE