NEWS


BACK

HARLEY-DAVIDSON LANCEERT NIEUWE LIJN VAN ACCESSOIRES EN ONDERDELEN VOOR 2011

Leiderdorp (25 maart 2011) - Nu nog meer mogelijkheden voor customizing, comfort en karakter

Op de Winter Dealer Meeting in Orlando in februari heeft Harley-Davidson® haar nieuwste collectie accessoires en onderdelen gepresenteerd. De nieuwe producten zijn ontworpen om de motorrijders een nog sterker onderscheidende look te bieden. Hiertoe behoren ook de accessoires voor de pas gelanceerde modellen FXS Blackline™ en XL 1200 Custom.

Hoogtepunten van de nieuwe collectie zijn onder andere:

  1. Accessoires voor de Blackline™ en 1200 Custom
  2. Vernieuwde snelheidsmeter met oneindig kleurenpallet
  3. Premium Baggage Collectie

Paul Worthington, de Harley-Davidson European Operations Manager voor Onderdelen & Accessoires: “Harley-Davidson heeft altijd een sterke traditie gekend om klanten aan te moedigen om hun motorfiets om te bouwen tot een weerspiegeling van wie ze zelf zijn, niet alleen als motorrijder, maar ook als individu. Onze klanten zijn een dagelijkse bron van inspiratie voor ons en wij hopen dat deze lijnen op hun beurt inspiratie zullen bieden om hun eigen droom-Harley te bouwen. Met de lancering van deze nieuwe producten biedt Harley weer een nieuwe reeks grenzeloze mogelijkheden aan die perfect te combineren zijn met bijvoorbeeld de twee nieuwste modellen, de Blackline™ en de 1200 Custom.”

Accessoires voor de Blackline™ en 1200 Custom:
Voor een strakke custom look die stijl en praktische nut ideaal combineert, is het scherm Quick Release Compact Windshield beschikbaar voor beide modellen – ook met zwarte beugels in aanvulling op de FXS Blackline™ stijl. De klassieke vorm van het Harley-Davidson® windsscherm is aangevuld met een innovatief bevestigingssysteem waar geen extra gereedschap of bevestigingsmateriaal voor nodig is. Een zeer eenvoudige manier om de motor een andere look en functionaliteit te geven.

Het nieuwe zadel Super Reduced Reach Solo Seat biedt passagiers met minder lange benen de mogelijkheid om makkelijker bij de voetsteunen te komen en biedt hierdoor de perfecte oplossing voor een comfortabele rit vol zelfvertrouwen.

Voor wie graag nog wat verder wil gaan, heeft Harley-Davidson twee nieuwe zadels voor de Blackline™ die extra comfort en design garanderen. De zitvorm van deze zadels garandeert maximaal comfort op langere ritten doordat het zadel Sundowner Deep Bucket Seat extra steun biedt in de rug. De smalle voorzijde van het zadel zorgt ervoor dat de benen dichter bij elkaar staan en dat komt ten goede aan de stabiliteit in stilstand.

Een geheel andere look van de Blackline™ krijgt men met het Solo Spring Saddle. De bijhorende Spring Seat Installation Kit, met veren, montagehaken, een cover voor het frame en het nodige gereedschap maken het gemakkelijk het elegante leren zadel zelf te plaatsen.

Maar de vertrouwde en geliefde favorieten worden niet overboord gegooid, want de 1200 Custom accessoires bieden nog altijd klassiekers in het assortiment en de eindeloze varianten op het chroom zodat niemand er aan kan twijfelen of het echt wel een Harley® is.

Vernieuwde snelheidsmeter met oneindig kleurenpallet
De Combination Analog Speedometer/Tachomete met backlight LED lampjes en een keuze uit maar liefst 600 kleuren, biedt voor elke smaak een gepaste tint waarmee de snelheid, het toerental, de hoeveelheid benzine, de gereden kilometers en de gekozen versnelling in de gaten kan worden gehouden. Kortom alles is in één oogopslag af te lezen. Daarbij is deze snelheidsmeter eenvoudig in te pluggen zonder complete ombouw.

Beschikbaar in aluminium en zwart voor verscheidene Dyna®, Road King® en Softail® modellen.

Premium bagagecollectie 
De bagagecollectie wordt gekenmerkt door het niet te missen Harley-Davidson® Bar & Shield logo. De nieuwe negendelige set is speciaal ontworpen voor motorrijders. Dit blijkt uit de handschoenvriendelijke ritssluitingen en extra grote handgrepen. De tassen zijn vervaardigd uit stevig en duurzaam nylon voor optimale stevigheid en bovendien vormvast, zelfs na vele jaren gebruik.

De premium collectie is ontwikkeld in samenwerking met de koplopers in 3M™ en bevat Scotchlite™ reflecterend materiaal voor een hogere zichtbaarheid in schemerige en nachtelijke rijomstandigheden. In combinatie met de geïntegreerde regenhoezen kan de bagage alle weersomstandigheden trotseren!

Customizen betekent kiezen voor de unieke weg, een persoonlijke smaak meegeven aan de motorfiets of zelfs een eigen ontwerp creëren. Dit kan allemaal via de gespecialiseerde bike customisation site: www.harley-davidson.nl/mydreamharley. Voor meer informatie over de nieuwe onderdelen, accesoires en customizemogelijkheden, kan men terecht bij de plaatselijke Authorized Harley-Davidson Dealer.

TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE