NEWS


BACK

Leeuwarden staat begin juni in het teken van Harley-Davidson

Rijswijk (NL) (20 mei 2011) - Op 3 t/m 5 juni zijn alle Harley-liefhebbers welkom op 11e Benelux H.O.G. Rally

De Harley Owners Group is de grootste fabrieks gesponsorde club van motoreigenaren ter wereld, met meer dan een miljoen leden, waarvan ruim 100.000 leden in Europa. Het is dan ook niet voor niets dat er jaarlijks duizenden Harley evenementen plaatsvinden, waaronder de jaarlijkse Benelux H.O.G. Rally.

In samenwerking met het Friese Lakes Chapter Holland organiseert Harley-Davidson Benelux dit jaar op 3, 4 en 5 juni dit Harley Event met het thema ‘The Frysian Way’ op Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden. Een prachtige locatie omringd door veel water met gratis kampeeraccommodatie voor alle rallybezoekers en (veel) bewaakte parkeergelegenheid. De ideale plek dus om de gezamenlijke passie voor het iconische merk te delen en internationale vriendschapsbanden te versterken.

De beste Friese ingrediënten voor een geslaagde Rally zijn zijn gebruikt om een mooi weekendprogramma gegoten. Schitterende ride –outs zorgen ervoor dat iedereen de mooie dorpen en natuur van deze bijzondere provincie met eigen taal en vlag, ervaart. Op het Rallyterrein is uiteraard genoeg te doen voor jong en oud. De Bikermarket is alle dagen te bezoeken, er is volop entertainment met maar liefst tien bands verdeeld over twee dagen en op zondagochtend wordt de Rally traditiegetrouw afgesloten met de parade waar honderden Harley’s aan deelnemen.

Leuke wetenswaardigheid is dat het getal 11 een symbolische waarde kent tijdens de Rally. Het Lakes Chapter Holland staat bekend om zijn jaarlijkse elfstedentocht, wat mooi samenvalt met de 11e Benelux H.O.G. Rally in het jaar 2011.

Inschrijven voor de HOG Rally in Leeuwarden kan nog via www.lakeschapter.nl/bhr. Op deze website is alle informatie te vinden is over deze Friese editie van de Benelux H.O.G. Rally. Men kan uiteraard ook langs gaan bij sponsoring Dealer H-D Point in Leeuwarden.  

TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE