NEWS


BACK

Harley-Davidson Dealers Big-Rivers H-D (NL) en H-D West-Flanders (BE) ontvangen Bar & Shield Award

Harley-Davidson Dealers Big-Rivers H-D (NL) en H-D West-Flanders (BE) ontvangen Bar & Shield Award

Rijswijk (NL) (11 augustus 2011) - Ieder jaar vindt in de VS een wereldwijde Dealerbijeenkomst plaats die gelijk valt met het presenteren van het nieuwe modeljaar van Harley-Davidson. Tijdens de meest recente Dealermeeting in Anaheim werden aan de beste Dealers van de wereld in hun regio de ‘Bar & Shield’ (naar het logo van H-D) Awards uitgereikt. Deze Awards betekenen veel voor het zeer professionele en gepassioneerde netwerk van Harley-Davidson.

Voor Nederland kreeg Albert van der Steen, Dealer Principal van Big-Rivers Harley-Davidson (Heteren) de Award uitgereikt. Voor België en Luxemburg was dat Wesley Mahieu, Dealer Principal van Harley-Davidson West-Flanders (Roeselare).

Bij de toekenning van de Award wordt gekeken naar kwaliteit en kwantiteit. De prijs is voorbestemd voor Dealers die het hoogste scoren bij een evaluatie op maar liefst 150 meetpunten en die verder gaat dan alleen maar verkoopcijfers. Zo kijkt Harley-Davidson nauwlettend naar zaken zoals de uitstraling van het pand, de ervaringen van klanten met het personeel, serviceverlening, het opleidingsniveau van het personeel, diverse projecten en natuurlijk de uitstraling van de showroom.

“Big-Rivers H-D en H-D West-Flanders blinken op nagenoeg alle fronten uit. Investeringen in onzekere tijden vragen om durf en dat hebben beide Dealers duidelijk getoond sinds hun oprichting.” Aldus, Roy Bowring, Dealer Development Manager Harley-Davidson Benelux.

Big-Rivers H-D opende zijn deuren begin 2010 en H-D West-Flanders verhuisde eind 2008 naar een splinternieuw pand in Roeselare. “Beide Dealers hebben een prachtig Harley-Davidson Dealership neergezet en we zijn dan ook ontzettend blij dat juist zij de Award hebben gewonnen’, voegt Bowring eraan toe.

TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE