NEWS


BACK

Officiële opening nieuw pand Harley-Davidson Mons, Authorized Harley-Davidson Dealer

Leiderdorp (NL) (22 februari 2011) - Harley-Davidson Mons is verhuisd naar een splinternieuw pand in Mons-Cuesmes (België). Aankomend weekend, op 26 & 27 februari, organiseert de Dealer een groot openingsweekend om dit te vieren.

Het nieuwe pand heeft een oppervlakte van maar liefst 1800 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Dit maakt Harley-Davidson Mons tot één van de grootste dealerships in de Benelux.

Harley-Davidson Mons is begonnen als Enzo Import. Enzo Import was jarenlang een begrip in de motorwereld als specialist van Italiaanse motoren. In 2004 is de passie overgeslagen naar Harley-Davidson en zijn ze bescheiden begonnen als multimerkdealer, echter met de bedoeling om na enkele jaren exclusief H-D Dealer te worden. Dat moment is nu gekomen met de verhuizing naar het nieuwe pand.

De nieuwe concessie werd door Nicola Bevilacqua, eigenaar van H-D Mons, zelf ontworpen en het unieke concept werd door de architect en een team van binnenhuisarchitecten verder verfijnd. Het resultaat is een unieke combinatie van esthetiek, gezelligheid en alles wat de veeleisende Harley-Davidson klanten mogen verwachten. De grote showroom biedt veel keuze aan motoren en kleding, maar ook de werkplaats is heel ruim en modern om je motor de verzorging te geven die hij verdient. Op de verdieping is een bar met zicht op de showroom en ook een ruime vergaderruimte is aanwezig.

Op 26 & 27 februari vindt er een groot openingsweekend plaats. Harley-Davidson Mons heeft veel voor de bezoekers in petto dit weekend: een modeshow, een fotoshoot van ‘You on a Harley’, live muziek, voorstelling van de nieuwe 2011 modellen en men kan zelfs een Harley voor een weekend lang winnen. Dus reden genoeg om deze nieuwe Harley-Davidson Dealer te bezoeken.
TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE