Renew the Ride

 

 

 

 

RENEW THE RIDE

De Harley-Davidson community vindt het belangrijk om de vrijheid om te rijden te behouden en vernieuwen. Omdat wij op deze planeet niet alleen leven - we rijden er ook


Bekijk de video

RENEW THE RIDE

50 Million Trees by 2025

50 MILJOEN BOMEN IN 2025

We roepen Harley-Davidson rijders overal ter wereld op om in het kader van 'renew the ride' The Nature Conservancy te helpen voor 2025 50 miljoen bomen te planten. Doe je mee? Neem contact op met je lokale Harley-Davidson dealer om uit te zoeken of er een Renew the Ride evenement aan komt of om direct een donatie te doen.

 

 

our mission

PARTNERS IN NATUURBEHOUD

PARTNERS IN PRESERVATION

Harley-Davidson® werkt samen met The Nature Conservancy, de meest vooraanstaande natuurbehoudorganisatie ter wereld, om het verschil te maken. Net als de Harley Owners Group ® (H.O.G. ®), heeft the Nature Conservancy meer dan een miljoen leden wereldwijd, die zich met hart en ziel inzetten voor natuurbehoud en die niet bang zijn hun handen vies te maken als dat nodig is.

our commitment to sustainability

ONS COMMITMENT AAN DUURZAAMHEID

Wil je meer weten over hoe Harley-Davidson werkt aan het beschermen van de wereld waarin wij leven en rijden, download dan het Harley-Davidson ® Sustainability Strategy Report.

 

Download PDF