De Beleving

Naast ondersteuning door nationale reclamecampagnes en promoties bieden we een groot aantal programma's waarmee je klanten naar je dealership kunt trekken.

Harley Owners Group®

De Harley Owners Group, of H.O.G.®, is de grootste door de fabriek gesponsorde motorclub ter wereld, en hij blijft steeds groeien! Wereldwijd zijn er inmiddels al meer dan 1 miljoen leden! Met lokale chapters die worden gesponsord door authorised Harley-Davidson dealers, biedt H.O.G. een grote meerwaarde aan de beleving om een Harley-Davidson te bezitten. Het hele jaar door bieden programma's, aanbiedingen en evenementen de klanten de kans om samen te komen bij hun lokale dealership en rond te kijken, te kopen en "to ride and have fun", het motto van H.O.G. Want de extra gereden kilometers verhoogt het rijplezier van de klant en uiteindelijk ook uw omzet!


HOG Enhances the Motorcycling Experience


Rider's Edge®

Rider's Edge® is een uniek en door Harley-Davidson geïnspireerd opleidingsprogramma waarmee beginnende en gevorderde rijders voor de eerste keer met onze motoren kunnen rijden of hun rijvaardigheden kunnen verbeteren. Rider's Edge® ligt in de prachtige mid-Wales en is de perfecte locatie voor toekomstige en bestaande klanten om hun vaardigheden te verbeteren met een aantal gespecialiseerde cursussen. Het programma staat open voor iedereen, maar dealers die eraan deelnemen kunnen een reeks professioneel gegeven motorcursussen aanbieden die zijn toegespitst op een heleboel verschillende rijvaardigheden. Dit ondersteunt de verdere ontwikkeling van veiligheid op de motor.Harley-Davidson® Authorized Rentals and Tours

Het Rentals & Tours programma wordt aangeboden aan gevestigde dealers die uitstekende resultaten behalen in hun primaire Harley-Davidson en Buell bedrijfsvoering en die een goede locatie hebben voor motorverhuur. Een positieve ervaring bij het huren van een motor of het maken van een langere rit zijn een logische stap naar het zelf kopen van een motor.


Discover new freedoms with HarleyDavidson Motors


Eventi & Esposizioni

Dromen vervullen betekent dromen waarmaken! Onze dealers bieden het hele jaar door een uitgebreide reeks spannende motorevenementen aan onze klanten. Een fantastische lokale ride-out een kennismaking met de sensationele prestaties van onze Buell motoren tijdens de track days of een drukke en gezellige Open House - alles is erop gericht om onze klanten een unieke beleving te bezorgen.