Hoe kom je er?

Succesvolle toekomstige dealers zullen altijd streven naar een duurzaam partnership met Harley-Davidson. Om ervoor te zorgen dat jij en de Harley-Davidson Motor Company allebei de juiste beslissing nemen, vragen we elke toekomstige dealer om een grondig, maar eerlijk selectieproces te ondergaan.

Harley-Davidson Dealer Selectieproces

Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten, geven we hier een kort overzicht van de verschillende stappen voordat we formeel een toekomstige zakelijke relatie met je kunnen aangaan:


Screening van de aanvragen
Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, vragen we je om het Dealer Aanvraagformulier (PDF) in te dienen. We evalueren de gegevens die je hebt verstrekt en bij een gunstige beoordeling kunnen we bijkomende financiële informatie vragen. Dit noemen we "Financial Stage 1 review".


Je bedrijfsplan & beoordeling
Daarna vragen we je om een volledige bedrijfsplan in te dienen, waarin alle relevante aspecten van jouw toekomstige dealership worden besproken. Dit is voor jou de uitgelezen kans om je te profileren en de structuur, organisatie en voorzieningen van je nieuwe dealership voor te stellen. Tevens krijgen jouw team en ons team een duidelijk beeld van waar jij naartoe wil. We hebben een speciaal team dat je gedurende dit hele proces begeleidt.Na ontvangst ga je over naar onze "Financial Stage 2 review", waar we ervoor zorgen dat we allemaal dezelfde taal spreken, zowel over onze verwachtingen als over de vereiste financiële middelen om verder te kunnen. In dit stadium heeft je originele bedrijfsplan misschien wat aanpassingen nodig. Ook hier staat ons team je terzijde om je te helpen en je te voorzien van fundamentele knowhow en input.


Letter of Intent
Als dit stadium is afgesloten, zit onze taak als team erop. We geven je een officiële Letter of Intent voor een Harley-Davidson & Buell Distribution Agreement distributieovereenkomst, gebaseerd op de diverse aspecten van onze toekomstige zakelijke relatie.


Distribution Agreement Distributieovereenkomst
Op het einde is nog één laatste controle nodig voordat we daadwerkelijk een dealercontract afsluiten.


Volgende stappen en timing
Het kan enkele maanden of zelfs langer duren om het bovenstaande proces helemaal te doorlopen. Het is in jouw en ons belang om te weten waar we naartoe gaan. Dat betekent echter niet dat je moet wachten op je definitieve contract om de dingen al op poten te zetten. Net zoals hierboven beschreven, zullen we je ook hier helpen om vooruit te komen op alle gebieden waarin je je bedrijf zult ontwikkelen, zoals planning en management van je inrichting, planning van je gebouw, enz.


Onze steunsteun
Wij hebben de professionele expertise en middelen om jouw aanvraag van begin tot eind te steunen en we zijn je altijd graag van dienst. Maar je zult begrijpen dat het voor ons allebei van belang is dat we zeker zijn dat jij en wij de juiste beslissing nemen. Neem gerust contact op met ons team als je nog vragen hebt over het Dealer Selectieproces.


Terug Naar Boven ▲

Dealer Application Form (PDF)