Harley-Davidson dealer

Onze mission statement vormt de kern van alles wat we doen bij Harley-Davidson:


Wij rijden zelf met onze klanten en gebruiken deze diepe band in alle markten waar wij actief zijn om een superieure waarde te scheppen voor alle belanghebbenden.

Word een Harley-Davidson Dealer

Onze Harley-Davidson® dealers maken deze dromen waar voor onze klanten. Onze dealers zijn de weerspiegeling van de Harley-Davidson cultuur en dé plaats waar onze klanten samenkomen voor hun gedeelde liefde: de Harley-Davidson® motoren.

De Meest Unieke Zakelijke Kans Ter Wereld

Vanaf het moment dat een tevreden klant de eerste motor met één cilinder de showroom van een Harley-Davidson dealer uitreed tot het spannende debuut van de V-Rod™, was de relatie van de motorrijder met zijn of haar lokale dealer een integraal onderdeel van ons wederzijdse succes.

Wat is er voor nodig om een Harley-Davidson dealer te zijn? Je moet voldoen aan de financiële vereisten, een basis hebben in management en detailhandel en kennis hebben van motorsport. Maar nog veel belangrijker: je moet onze passie voor de Motor Company delen. Je moet een gedreven en enthousiaste deelnemer aan de sport en de levensstijl zijn, en je moet de liefde, de passie en de loyaliteit van de klant voor onze unieke product begrijpen. Wij hebben een duurzaam engagement ten opzichte van onze rijders - en we verwachten hetzelfde van jou. Uiteraard zal je merken dat we je tijdens deze hele rit zullen ondersteunen. En wat een prachtige rit staat ons te wachten!

Lees de rest van het verhaal
Wat ervoor nodig is
FAQ