Street Bob

Street Bob®

Scroll
 • Paint
   • Wheels
     VOORNAAMSTE KENMERKEN
      360°
      • Lak & wielen
          Mobile Image

          AUTHENTIEKE STIJL

          De motoren in de Dyna® familie hebben roots in de originele Harley-Davidson® fabriekscustoms. Bekijk de krachtige voorkant, de chromen details en de vette wielen. Hier kan geen misverstand over bestaan: je kijkt naar een rijdend kunstwerk.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder

          Mobile Image

          ICONISCH MOTORBLOK

          Er is iets met de manier waarop het regelmatige stampen van een luchtgekoeld Twin Cam 103™ motorblok onder je huid kruipt en daar nooit meer weg wil. Heb je dit eenmaal meegemaakt, dan begrijp je het. Geen enkel ander motorblok kan je deze ervaring bieden.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder

          Handling

          Handling

          Als er iets is dat het zootje ongeregeld dat voor een Dyna® kiest gemeen heeft, dan is het dat ze niet snel tevreden zijn. Daarom draait alles bij deze machines om de perfecte combinatie tussen waanzinnige looks en compromisloze performance op de open weg.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder

          Comfort

          Ga je ver genoeg terug in de tijd en duik je in de fabriekscustom geschiedenis van de Dyna® familie, dan kom je uit bij de machine waarmee het allemaal begon: een Harley-Davidson® touring bike. Serieus, en dat is meteen de eerste hint over het comfort dat je kunt verwachten in het zadel van een moderne Dyna.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder