Roadster<sup>™</sup>

Roadster

SCROLL
 • Paint
   • Wheels
     VOORNAAMSTE KENMERKEN
      360°
      • Lak & wielen

          AUTHENTIEKE STIJL

          Er zijn maar drie woorden nodig om de Roadster™ te beschrijven: garage-built custom. Je krijgt verfijnde styling details, een laag stuur, een gechopt achterspatbord, race-geïnspireerde graphics, een geribbelde timer cover en gesleufde zwarte uitlaatschildjes. En da's nog lang niet alles.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder

          Mobile Image

          ICONISCH MOTORBLOK

          Low-end koppel is de troef van het 1200 cc Evolution® V-Twin motorblok, dat in het smalle frame van de nieuwe Roadster™ bevestigd is. Maar ook van de rauwe brul uit zijn uitlaten krijg je nooit genoeg.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder

          Mobile Image

          COMFORT

          Een blik op de Roadster™ is genoeg om alles te laten vallen, op te stappen en heel veel gas te geven. Wij hebben hem zo gebouwd dat je vervolgens ook nooit meer wilt stoppen. Het nieuwe tweepersoons zadel is dun, maar zo gemaakt dat je er heel lang comfortabel op zit. En de premium vering is gebouwd om ieder rotgeintje dat het asfalt voor je in petto heeft lachend te pareren.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder

          Mobile Image

          HANDLING

          De Roadster heeft meer dan genoeg vermogen om snoeihard van stoplicht naar stoplicht te blèren, maar pas in de bochten laat hij echt zijn ware gezicht zien. Dit is de enige Sportster® met een upside-down voorvork. Hij heeft nieuwe 43mm voorvering met cartridge demping en een nieuwe stuurgeometrie die verbeterde handling en een snellere respons op rijders-input oplevert. Hij staat op kleverige Dunlop® Harley-Davidson® Series radiaalbanden.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder