Low Rider S

Low
Rider® S

SCROLL
 • Paint
   • Wheels
     KEY FEATURES
      360°
      • Lak & wielen
          Mobile Image

          AUTHENTIEKE STIJL

          Factory custom draait om het verleggen van grenzen. De Low Rider® S gaat alle grenzen over. Van de kleine speed screen aan de voorkant tot het gechopte spatbord aan de achterkant, dit is rauwe custom stijl uitgevoerd in donker grommend staal. De eyecatcher is het volledig zwarte, luchtgekoelde Screamin’ Eagle® Twin Cam 110™ motorblok Kijk er maar eens goed naar. Dan snap je wat we bedoelen.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder

          Mobile Image

          ICONISCH MOTORBLOK

          We hebben ons dikste motorblok in een wendbaar Dyna frame gehangen en er een heavy breather luchtinlaat op gezet. Stap je op de Low Rider® S, dan is je gashand direct verbonden met het vrij ademende Screamin’ Eagle® Twin Cam 110™ motorblok.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder

          Mobile Image

          COMFORT

          Kilometers maken is geen probleem op de Low Rider® S. Het platte zadeltje heeft een nieuw foam, voor eindeloos comfort. Hij heeft premium ride cartridge voorvering, voor soepeler rijden en vertrouwen in de bochten. De achtervering heeft premium emulsie schokbrekers die je soepel over hobbels helpen en je rotsvast door bochten loodsen. Op deze machine rijd je non-stop met een dikke grijns op je gezicht..

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder