Iron
883

Scroll
 • Paint
   • Wheels
     VOORNAAMSTE KENMERKEN
      360°
      • Lak & wielen
          Authentic Styling

          AUTHENTIEKE STIJL

          Toen de eerste Sportster® in 1957 de straat op ging, had de wereld nog nooit zoiets gezien. Rauw, krachtig en op zoek naar rottigheid. De styling details die de Sportsters introduceerden vonden al snel hun weg naar andere bikes, van racers tot rebelse choppers.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder

          Iconic Engine

          ICONISCH MOTORBLOK

          Het Evolution® motorblok in het vlotte Sportster® frame is een goed voorbeeld van het vermogen, de duurzaamheid en de bewezen betrouwbaarheid waar The Motor Company op gebouwd is. Geboren uit de legendarische Shovelhead en Ironhead motorblokken, vormt hij als sinds 1984 het rauw kloppend hart van de Sportster familie.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder

          Handling

          HANDLING

          De straat is het domein van de Sportster® en een smal, wendbaar frame rond een krachtig V-Twin motorblok is wat hem onderscheidt van de rest. Wil je weten hoe dat voelt, stap dan in het zadel van een 2017 Sportster. Neem van ons aan dat de lijst met innovaties en verfijningen die je voelt op een hedendaagse Sportster langer is dan jij hier wilt lezen..

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder

          Comfort

          Comfort

          Als je kijkt naar de ruige styling van een Sportster® denk je misschien niet direct aan comfort. Maar dan zie je het toch verkeerd. Zak in het zadel van iedere 2017 Sportster en je ontdekt het premium comfort onder die stoere buitenkant.

          ONTDEK DEZE BIKE

          MEER minder