Roadster<sup>™</sup>
Roadster<sup>™</sup>
Roadster™

Vanaf 12,700 €

Getoond met Black Denim

*Getoonde motorfietsen kunnen visueel afwijken per markt en afwijken van de geproduceerde en afgeleverde motorfietsen. Vraag uw dealer om meer info.

*Getoonde prijzen zijn slechts winkeladviesprijzen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.

De nieuwe Roadster™ combineert vermogen, wendbaarheid en garage-built custom stijl, zodat hij in geen enkel hokje te plaatsen is.

360°

Ongekende wegligging

De nieuwe Roadster™ introduceert nog meer premium features in de toch al indrukwekkende Sportster® line-up. Dit verfijnde pakket bestaat onder andere uit een 43mm upside-down voorvork met massieve kroonplaat, krachtige dubbele remschijven, premium achtervering, gechopt achterspatbord en een nieuw digitaal instrumentarium om de iconische brandstoftank af te maken. De rijhouding is agressief, maar comfortabel op lange ritten dankzij het 19" voorwiel en 18" achterwiel - beide met offset-gespleten 5-spaaks gegoten aluminium velgen -, het verlaagde stuur, de centraal geplaatste controls en een nieuw tweepersoons zadel. Zijn 45-graden, 1200cc motorblok levert van meet af aan een ongekende koppelexplosie. Loslaten als het licht op groen springt.

VOORNAAMSTE KENMERKEN
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU