Iron 883<sup>™</sup>
Iron 883<sup>™</sup>

Vanaf 9,945 €

Getoond met Olive Gold

*Getoonde motorfietsen kunnen visueel afwijken per markt en afwijken van de geproduceerde en afgeleverde motorfietsen. Vraag uw dealer om meer info.

*Getoonde prijzen zijn slechts winkeladviesprijzen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.

Agressieve, old-school styling, maar dan helemaal van nu. Deze machine hoeft niet gepoetst te worden. Gewoon opstappen en gas geven.

360°

Een grote stap voorwaarts in een donkere wereld.

Dit was een van de vroege Dark Custom™ motoren. Een donkere pionier van rauwe, volledige zwarte, kaalgestripte custom agressie. De vraag was: hoe maak je iets wat al zo goed is, nog beter? Dit is het antwoord. Je bouwt erop verder. Volledig nieuwe vering. Een nieuw, gerold leren zadel. Waanzinnige nieuwe pijpen en wielen. En alles natuurlijk perfect afgewerkt. De volledig nieuwe Iron 883™ . Welkom in de wereld van Dark Custom™ art.

VOORNAAMSTE KENMERKEN

Bekijk de video    >

Droommakers

Als hij niet in de studio bezig is, vliegt Dais Nagao naar motorshows over de hele wereld, van Mooneyes in Japan tot Born Free in Californië. En zoals alle grote designers registreert Dais alles wat hij daar ziet, voelt en hoort, of dat nu verhalen zijn, kunst, mode en alles daartussen. Dais en zijn hele design team halen hun inspiratie uit het echte leven. Waar dat toe leidt zie je in de nieuwe Iron 883.

 

Als jonge man racete Dais in de straten van Tokio, voordat hij naar Californië verhuisde. Daar ontstond zijn liefde voor de custom scene. Dais ziet bikes als een blank canvas, het ultieme platform om eindeloos mee te experimenteren. Die visie vind je terug in de Iron 883. De agressie van Tokio met de pure custom styling van Californië. Zijn hele ziel en zaligheid is verwerkt in deze nieuwe bike.


Bekijk de video
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU