Heritage Softail<sup>®</sup> Classic
Heritage Softail<sup>®</sup> Classic

Vanaf 22,500 €

Getoond met Crushed Ice Pearl/Frosted Teal Pearl

*Getoonde motorfietsen kunnen visueel afwijken per markt en afwijken van de geproduceerde en afgeleverde motorfietsen. Vraag uw dealer om meer info.

*Getoonde prijzen zijn slechts winkeladviesprijzen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.

Het nieuwste van het nieuwste qua comfort en het vermogen van ons High Output Twin Cam 103B™ motorblok. Maar met de look die rechtstreeks uit het rijke verleden van de iconische dressers komt gescheurd.

360°

Dit is te goed om in geschiedenisboeken te laten verdwijnen.

De Heritage Softail® Classic druipt van nostalgie uit vervlogen tijden, maar dat is voor de hedendaagse rijder maar de helft van het verhaal. De verborgen achtervering biedt je die authentieke look, maar zonder dat je vullingen uit je kiezen knallen zoals op die oude Hardtails. Je hebt het comfort van cruise control voor de echte lange afstanden. Nieuw ontworpen zadel en zadelkoffers. En als kers op de taart een nieuw High Output Twin Cam 103B™ motorblok. We zijn er niet op uit om deze look opnieuw uit te vinden. Maar qua verbeteringen staan we nooit stil.

VOORNAAMSTE KENMERKEN
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU