Low Rider<sup>®</sup> S
Low Rider<sup>®</sup> S
Low Rider® S

Vanaf 20,200 €

Getoond met Vivid Black

*Getoonde motorfietsen kunnen visueel afwijken per markt en afwijken van de geproduceerde en afgeleverde motorfietsen. Vraag uw dealer om meer info.

*Getoonde prijzen zijn slechts winkeladviesprijzen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.

De nieuwe Low Rider® S geeft het begrip factory custom een hele nieuwe betekenis; rauw en krachtig. Stap op, duik achter het speed screen en zet je schrap.

360°

Straatvechter.

In 1977, toen de eerste Harley-Davidson® Low Rider® van de band rolde, verlegde hij alle grenzen van fabrieks-custom design. En nu doet de Low Rider® S dat opnieuw: hij geeft de categorie een rauwe, krachtige duw vooruit. We hebben ons Screamin’ Eagle Twin Cam 110™ motorblok in een wendbaar Dyna frame gemonteerd en er een heavy breather luchtinlaat op gezet. Vervolgens hebben we er een hoog stuur aan toegevoegd, centraal geplaatste bedieningselementen en een nieuwe zadelpositie, waardoor je armen hoog en breed vallen en je benen wijd. Met de premium voor- en achtervering heb je zo alles wat je nodig hebt om het brute koppel optimaal te benutten. We hebben de rest van de bike gestript en zwart gespoten, met gouden accenten zoals de tank badge, de pinstripe en de vijfspaaks, gegoten aluminium wielen. Stap op, duik achter het speed screen en zet je schrap.

VOORNAAMSTE KENMERKEN
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
BOEK EEN TESTRIT
Zoeken
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU