NEWS


BACK

Veilig En Sportief De Herfst In Met De Nieuwe Harley-Davidson® MotorClothes® Fall Collection

Rijswijk (NL) (28 augustus 2012) - In de nazomer van 2012 kijkt Harley-Davidson nu al vooruit naar het najaar met een nieuwe, aantrekkelijke herfstcollectie motorkleding.
De collectie is geïnspireerd op de werkplaatsstijl van de jaren vijftig, maar biedt het comfort van nu. De producten passen in een lange traditie van veelzijdige, functionele kleding die aansluit bij het variabele herfstweer. De collectie is beperkt beschikbaar bij Authorized Harley-Davidson-dealers.

Men’s Fall collection
Veelzijdigheid is troef bij de mannenkleding. Met de nieuwe collectie is iedere motorrijder volledig voorbereid op de herfst. Makkelijk uitneembare vullingen en luchtdoorlaten op de handschoenen zijn maar enkele voorbeelden van het gemak dat de herfstcollectie biedt. Dit jaar leggen we in de mannencollectie een sterk accent op sportieve kleding. De jacks houden je op een warme dag koel door de vochtdoorlatende stof. De stof heeft verder antibacteriële eigenschappen. Dat voorkomt onfrisse geurtjes. Verder gebruiken we UPF-30-bescherming tegen schadelijke UV-straling.
Het leren jack ‘Moto’ met polyester voering biedt je optimale bescherming bij elk type weer.

Zoek je iets lichters, maar net zo stijlvol, dan is het jack Sport Waterproof Functional met leren accenten de beste keus. Die heeft een uitneembare gewatteerde voering. Dat maakt het jack geschikt voor elk type weer.Het nylon jack Borderline met leren accenten is volledig waterdicht en heeft een nylon en polyester voering.

Women’s Fall collection
Met de vrouwencollectie geven we kleur aan de herfst met warme, rijke kleurencombinaties, zoals blauw en crème en koraal en zwart. Ook deze collectie is geïnspireerd op de jaren vijftig en combineert functionaliteit met stijl.

Het crèmeblauwe of zwartblauwe leren jack Distressed Miss Enthusiast met geborduurde letters is perfect voor elk weertype. Dit jack heeft ventilatieopeningen aan de voor- en achterzijde.
Met dit jack profiteer je ook van sommige voordelen van het Rider Comfort System (RCS). Dit systeem bestaat uit een basislaag die vocht van het lichaam houdt, een middenlaag die licht gebruikt als isolatie, en een buitenlaag die bescherming biedt tegen de elementen.

Wil je iets lichters en sportievers, dan kies je voor het functionele Sidewinder RCS-jack. Die vormt de buitenste laag van het RCS. Losse lussen met drukknopen en Cordura®-zijstukken zorgen voor de juiste pasvorm en flexibiliteit. Dankzij de afwerking met 3M™ Scotchlite™ Reflective Material ben je altijd goed zichtbaar.

De Pacer ¾-helm biedt goede bescherming, maar is toch open zodat je de wind in het gezicht voelt. De voering van de helm is uitneembaar en wasbaar.

Wil je er meer casual uitzien als je op de motor zit, kies dan voor het Vintage Casual-jack of voor het Plaid Shirt met Appliqué Patch. Beide doen meteen denken aan de werkplaatsstijl van de jaren vijftig.

Alle producten zijn binnenkort verkrijgbaar bij bij verchillende Authorized Harley-Davidson-dealers. Meer informatie en alle overige producten van de collectie zijn te vinden op www.Harley-Davidson.eu/motorclothes.

Informatie en beelden van de vrijetijdskleding van dit jaar zijn aan te vragen via Harley-Davidson@lvtpr.nl.  

TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE