NEWS


BACK

Authorized Harley-Davidson Dealer H-D Fraussen verhuist van Rekem-Lanaken naar Genk

AH, Rijswijk (26 januari 2012) - Harley-Davidson Dealer H-D Fraussen verhuist van Rekem-Lanaken naar Genk. Eigenaar Piet Fraussen vindt het na 52 jaar op de huidige locatie tijd om de volgende stap te zetten. Vanuit Genk kan hij klanten in de regio nog beter bedienen.

De oude fabriek aan de Bosdel 49 in Genk leek Fraussen uitermate geschikt om het nieuwe Harley-Davidson Dealership te vestigen. Momenteel is de verbouwing in volle gang. De nieuwe vestiging opent op 12 januari 2012 zijn deuren.

Harley-Davidson Benelux is zeer verheugd met de verhuizing van Harley-Davidson Fraussen.
Roy Bowring, Dealer Development Manager: ”Piet Fraussen maakt met deze verhuizing een volgende stap in zijn al rijke historie met Harley-Davidson. Zijn reputatie en passie voor Harley-Davidson komen samen in dit nieuwe pand. Een pand dat qua bouwstijl sterk overeenkomt met de eigen panden van Harley-Davidson Motor Company in de Verenigde Staten.”

Geïnteresseerden zijn op 12 januari 2012 van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de Bosdel 49 in Genk. Een grootse officiële opening van het pand zal later in het jaar plaatsvinden.
 

TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE