NEWS


BACK

Nieuw Authorized Dealership ‘Harley-Davidson Amsterdam’ opent begin van de zomer haar deuren

Rijswijk (NL) (29 april 2011) - De regio Amsterdam is binnenkort een nieuw Authorized Harley-Davidson Dealership rijker. En het betreft niet zomaar een Dealership. De Dealer Principal is namelijk niemand minder dan Simone Bokma, ‘Motorvrouw van het jaar 2010’.

Simone is enorm actief in de Harley-wereld. Ze rijdt al jaren Harley en was bestuurslid van het H.O.G. (Harley Owners Group) Rock City Chapter in Amersfoort. Daarnaast is ze ondernemer en eigenaresse van het nieuwe magazine WOW!, Women on Wheels.

Simone: “Harley-Davidson is het sterkste motormerk ter wereld, maar het is meer dan een merk. Het is een lifestyle met een dikke 100 jaar geschiedenis en een eigen cultuur. Ik heb het altijd ervaren als een geweldige beleving vanaf mijn eerste rit op een Harley. Het merk verbindt zulke diverse motorrijders en het is dan ook ons doel om al deze verschillende liefhebbers een plek te bieden in onze nieuwe zaak. “

Twaalf maanden na de start van het traject om Authorized Dealer te worden zal Simone begin van deze zomer de deuren van het Dealership openen. Na een uitgebreide selectieperiode is er gekozen voor een perfect passend pand op het industrieterrein Westpoort, ten westen van de hoofdstad. De sleutel is inmiddels overhandigd en de werkzaamheden aan het pand zullen de komende maanden in sneltreinvaart worden uitgevoerd.

Het nieuwe Dealership in Amsterdam vervult een zeer belangrijke plaats in het Nederlandse Harley-Davidson netwerk en Harley-Davidson Benelux is dan ook zeer verheugd dit nieuws te kunnen brengen. Roy Bowring, Dealer Development Manager Harley-Davidson Benelux: “Simone heeft al bewezen een waardige partner te zijn met haar goede voorbereiding en slagvaardige aanpak voor de opening van haar dealership. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat de regio Amsterdam binnenkort weer een zeer waardige plaats biedt aan alle motorliefhebbers in de regio Amsterdam”

Binnenkort zal de communicatiecampagne van start gaan die Amsterdam op zijn grondvesten zal laten trillen door het gebulder van de machtige V-twins uit Milwaukee. Houd oren en ogen dus open voor de aankondiging van de officiële opening.

TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE